HomeToyotaLand Cruiser
 

Toyota Land Cruiser

De nieuwste generatie Land Cruiser: Opgewassen tegen de zwaarste weersomstandigheden met uitzonderlijk rijcomfort

De ultieme vrijheid van een alleskunner. Dankzij de voortreffelijke prestaties van de Land Cruiser komt de horizon snel dichterbij. De nieuwe Toyota Land Cruiser is leverbaar met een krachtige en efficiënte 2,8-liter D-4D (2.755 cc) DOHC-viercilinder dieselmotor. De 16-kleppenmotor levert een vermogen van 130 kW/177 pk bij 3.400 toeren per minuut en is gekoppeld aan een handbediende 6-bak of 6-trapsautomaat. De nieuwe Land Cruiser is dynamischer dan ooit. Het nieuwe design zorgt er voor dat de Land Cruiser zich op ieder terrein thuisvoelt. Durft u dit legendarische icoon aan? 

Offerte aanvragen   Proefrit maken
v.a. € 75.995,-

Al 65 jaar buitengewone motorprestaties en hoogwaardig comfort

land cruiser 2017 zijkant

Na meer dan 65 jaar grensverleggend bezig te zijn geweest, is de Land Cruiser een icoon geworden. Met de huidige generatie gaat de legende verder. Met buitengewone motorprestaties en een complete controle overwint u de meest verraderlijke omstandigheden, met de veiligheid die u van de Land Cruiser mag verwachten. Op kalmere reizen geniet u van de verfijnde styling en de hoogwaardige comfort verhogende uitrusting. De legendarische Toyota waarmee u elke situatie aan kunt.

Proefrit maken

Een verfijnd en gebruiksvriendelijk interieur

De Land Cruiser vormt het overtuigende bewijs dat praktisch gebruiksgemak ook mooi kan zijn. Dat ziet u onder meer aan het verfijnde instrumentarium en aan het oog voor detail waarmee alles is afgewerkt.

Zelfs in het zwaarste terrein bent u verzekerd van ultiem comfort. Terwijl de Land Cruiser het zware werk doet, geniet u van de luxe in het ruime interieur. Waar baanbrekende technologie in volmaakte harmonie is met natuurlijke materialen en een reeks aan praktische opbergmogelijkheden. Zo is het model voorzien een 4,2-inch TFT-kleurendisplay met 8-inch touchscreen die laag is gepositioneerd voor betere afleesbaarheid. De hoge kwaliteit van de toegepaste materialen sluit naadloos aan op het avontuurlijke en tegelijkertijd voorname karakter van de Land Cruiser. Dus ga op avontuur met de Toyota Land Cruiser. 


toyota landcruiser 2017 voorzijde modder
toyota landcruiser 2017 rijdend in zand
toyota landcruiser 2017 voorzijde lampen
toyota landcruiser 2017 interieur
toyota landcruiser 2017 rijdend in modder

Iconish exterieur

Toyota land cruiser 2017 voorzijde in zand

De nieuwe Toyota Land Cruiser heeft een dynamischer design dan ooit. Zo heeft het model dieperliggende koplampen en koelopeningen aan de voorzijde zodat ze optimaal beschermd zijn tegen uitstekende takken. Het design heeft ook een betere doorwaaddiepte tot gevolg. Tevens is de bodemvrijheid zo ruim gemaakt dat de Land Cruiser zijn terreincapaciteiten waar kan maken. 

De grille met verticale, brede spijlen met chroomkleurige accenten is kenmerkend voor de Land Cruiser. Ook de nieuwe Land Cruiser is voorzien van deze grille. Het nieuwe ontwerp heeft een motorkap met diepe uitholling, die het zicht recht naar voren en naar beneden flink verbeteren. Hier heeft de bestuurder voornamelijk profijt van wanneer er op zwaar terrein wordt gereden. De voorschermen zijn verhoogd als oriëntatiepunt voor de bestuurder tijdens het manoeuvreren in bijvoorbeeld onoverzichtelijk terrein of stedelijke gebieden. De Land Cruiser kan dus werkelijk alle terreinen aan. 

4565 - 4840mm
 
mm
 
mm
 
mm
 

Voorraad Toyota Land Cruiser

3.0 D-4D-F LX Blind Van
Diesel / Automaat / 108258 km
feb-2013
€ 27.995
3.0 D-4D-F Automaat VX Window Van
Diesel / Automaat / 274026 km
jan-2012
€ 20.900