HomeToyotaFabrieksgarantie Toyota
 

Fabrieksgarantie op uw Toyota

Standaard drie jaar lang of tot de 100.000 kilometer volledige fabrieksgarantie

Wanneer u bij Louwman kiest voor een Toyota garanderen wij u jarenlang rijplezier. Een Toyota staat niet voor niks bekend om zijn degelijkheid en betrouwbaarheid. Om het vertrouwen in u en uw auto kenbaar te maken ontvangt u standaard drie jaar of tot 100.000 kilometer volledige fabrieksgarantie. En daar blijft het niet bij, want wanneer u een Toyota Hybride rijdt geldt de standaard fabrieksgarantie zelfs voor een periode van 5 jaar. Heeft u een vraag over garantie op uw Toyota neem dan contact op met één van onze service adviseurs bij uw Louwman-vestiging.

Neem contact met ons op

Toyota fabrieksgarantie

Helaas kan het voorkomen dat uw Toyota onverwacht gebreken vertoont. Valt uw auto nog binnen de drie jaar garantie periode, heeft u nog geen 100.000 kilometer gereden en is uw Toyota altijd onderhouden volgen de fabrieksgarantie dan heeft u de zekerheid dat wij de materiaal- of constructiefout aan uw Toyota gratis herstellen. De Toyota fabrieksgarantie biedt u nu tevens iets extra's, want wanneer u uw Toyota bij ons in onderhoud heeft ontvangt u nu gratis pechhulp service ter waarde van € 95,-. Wilt u graag een werkplaatsafspraak maken voor uw Toyota? Plan hem hier.

Waar bestaat de Toyota fabrieksgarantie uit?
 • Basisgarantie
  Bij aanschaf van uw nieuwe Toyota ontvangt u drie jaar basisgarantie. Hierbij rekenen we vanaf de datum waarop uw Toyota op naam is gezet of tot de 100.000 kilometer indien dit eerder wordt bereikt. U kunt terugvallen op deze basisgarantie wanneer uw Toyota defecten vertoont veroorzaakt door een materiaal- of constructiefout.
 • Lakgarantie
  Naast de basisgarantie ontvangt u ook drie jaar lakgarantie. Deze garantie is geldig op carrosseriedelen waarbij het gaat om oppervlakteroest en lakdefecten als gevolg van materiaal- en constructiefouten (bijvoorbeeld een motorkap).
 • Carrosseriegarantie
  Voor de carrosseriegarantie geldt een garantie van maar liefst 12 jaar. U heeft hier recht op wanneer uw Toyota van binnenuit gaat doorroesten als gevolg van een materiaal- of constructiefout.*
Wist u dat de Toyota fabrieksgarantie overdraagbaar is. Dit wil zeggen dat wanneer u een gebruikte Toyota aanschaft bij Louwman Dealerbedrijven waar nog garantie op zit dat u deze garantie overneemt voor de resterende tijd.

* Uitzonderingen hierop: Lakgarantie bij de laadbak van de Toyota HiLux en Dyna (hiervoor geldt een periode van één jaar, ongeacht het aantal gereden kilometers). Voor de Proace, Hilux, Dyna en Landcruiser is carrosseriegarantie zes jaar, ongeacht het aantal gereden kilometers. Op de laadbak van de Hilux en Dyna geldt 3 jaar garantie tegen doorroesten, ongeacht het aantal gereden kilometers.

Aanvullende zekerheid met Toyota Extra garantie

Wat gebeurt er met uw garantie naar de officiele fabrieksgarantie periode van drie jaar? U kunt er na deze periode voor kiezen uw garantie te verlengen met 1 of 2 jaar. Het voordeel is dat u niet voor onverwachte reparatiekosten of een eigen risico komt te staan. Met de Toyota Extra garantie worden kosten gedekt die voortkomen uit het plotseling uitvallen van mechanische en elektrische onderdelen of accessoires. Ook reparaties aan bijvoorbeeld de motor of het elektrische systeem worden vergoed. Let op kosten die hier niet toe behoren zijn kosten ten gevolge van het gewone onderhoud of slijtage zoals het vervangen van ruitenwisserbladen of remblokken.

Dus heeft u problemen met uw Toyota. Maak dan een werkplaatsafspraak bij uw Louwman-vestiging. Laat bij de reparatie uw polisblad zien en de reparatie wordt voor u uitgevoerd zonder rekening en eigen risico na afloop. Verblijft u in het buitenland en constateert u een mankement? Ook deze kosten krijgt u vergoed. U zult ze echter wel eerst zelf moeten betalen. Bij Louwman helpen onze service adviseurs u graag bij het insturen van uw declaratie.

Ook voor deze garantievorm geldt dat hij overdraagbaar is wanneer u uw auto besluit te verkopen. Wel zo fijn en positief voor de invloed op de waarde van uw Toyota. De extra garantieperiode is af te sluiten voor een periode van 12 of 24 maanden tot 130.000 (bij 12 maanden) of 160.000 (bij 24 maanden) kilometers. De Toyota Extra garantie is verkrijgbaar vanaf € 199,-. U betaalt de premie rechtstreek aan uw Louwman vestiging die het bedrag zal overdagen aan Bovemij Financiële Diensten. Neem voor meer informatie contact op met uw verkoopadviseur of bekijk de voorwaarden en tarieven voor Toyota Extra Garantie hieronder.

Onderhoudstarieven zijn geldig tot en met het 31-12-2015. Huidige tarieven kunnen enigszins afwijken. De nieuwe adviesprijzen voor 2016 zullen vanaf week 4 op deze pagina staan.


Toyota Extra Garantie voorwaarden Toyota Extra Garantie tarieven

Toyota Hybride Garantie

Ook voor uw Hybride is er na 5 jaar of na 100.000 kilometer de mogelijkheid te kiezen voor een extra Toyota Hybride Garantie. Met deze garantievorm bent u verzekerd van drie jaar extra Hybride garantie of tot 160.000 kilomter. De reparates aan Hybride onderdelen zijn uiteraard gratis. U koopt al een extra Toyota Hybride garantie voor € 315,-. Ook voor de Hybride garantie geldt dat deze overdraagbaar is bij verkoop van de auto.

Gedurende de fabrieksgarantie van uw hybride Toyota, controleren wij de hybridetechnologie standaard tijdens iedere onderhoudsbeurt bij de onderhoudspakketten Standaard en Compleet. Bij het onderhoudspakket ‘budget’ is de Hybride zekerheid controle additioneel aan te schaffen voor maar € 39,95. Onder de Toyota Hybride Garantie vallen de volgende onderdelen:
 • Hybride batterijpakket
 • Hybride batterij computer
 • Power management ECU
 • Inverter met converter
Wilt u meer weten over de garanties van Toyota en de mogelijkheden voor u na de standaard fabrieksgarantie periode? Onze verkoopadviseurs helpen u graag. Maak hier uw afspraak of bekijk de brochure!

Toyota Hybride Garantie voorwaarden