Vervangend vervoer bij Louwman

HomeOnderhoudVervangend vervoer

Onderhoud of reparatie komt nooit helemaal gelegen; bij Louwman zorgen we ervoor dat u gewoon het maximale uit de dag haalt. We houden u mobiel met gratis WiFi, een gratis leenfiets of een vervangende auto tegen een scherp tarief.

Gratis WiFi

Bij ons bent u mobiel terwijl u wacht. Met uw mobiele telefoon, tablet of laptop maakt u gratis gebruik van ons WiFi-netwerk. De koffie en thee staan voor u klaar!

Gratis leenfiets

De fiets is een ideaal vervoermiddel als u dichtbij woont of werkt. Bij al onze vestigingen staat een aantal leenfietsen voor u klaar. Informeer naar de beschikbaarheid, u kunt er de hele dag gratis gebruik van maken.

Vervangende auto

Als uw auto bij ons in onderhoud is, bieden wij u extra aantrekkelijke tarieven voor onze leenauto’s. Bij de meeste merken rijdt u een vervangende auto voor € 34,95,- per dag. De Peugeot en Mercedes-Benz vestigingen werken met andere tarieven. Onderstaand vindt u een overzicht. 

Tarieven vervangend vervoer bij Louwman

Vervangend vervoer bij Louwman
Wanneer uw auto bij ons in onderhoud is, bieden wij u vervangend vervoer voor een standaard tarief van € 34,95,- per dag inclusief btw. In dit bedrag zit 100 km vrij inbegrepen. Bij meer dan 100 km wordt een meerprijs van € 0,19 per extra kilometer gehanteerd.

Vervangend vervoer bij Louwman:
  • € 34,95,- per dag inclusief btw
  • Per dag 100 km vrij inbegrepen in tarief
  • Meerprijs na 100 km: € 0,19 per kilometer
  • Tarieven zijn exclusief brandstof
  • Bij schade is een eigen risico van 150,- euro per evenement van toepassing
Plan een werkplaatsafspraak

Tarieven Mercedes-Benz

Met Mercedes-Benz Rent blijft u altijd mobiel.  Heeft u een vervangende auto nodig?  Wij hebben de vervangende Mercedes-Benz die u zoekt.  U bent verzekerd van een snelle levering tegen scherpe tarieven en heldere voorwaarden.
In onderstaande prijslijst kunt u zien welke modellen aangeboden worden met Mercedes-Benz Rent.  Mogelijk is niet ieder model, op ieder moment beschikbaar. We hebben een onderverdeling gemaakt voor personenwagens en bedrijfswagens.

Mercedes-Benz bedrijfswagens  Mercedes-Benz personenwagens

Tarieven Peugeot

Louwman begrijpt dat het in sommige situaties vervelend kan zijn om geen vervoer tot u beschikking te hebben. Daarom bieden wij u de mogelijkheid voor vervangend vervoer. 

Kleine onderhoudswerkzaamheden nemen doorgaans niet veel tijd in beslag. Echter bij een grote beurt, schade of defecte onderdelen kan het zijn dat de reparatie hiervan meer tijd in beslag nemen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn biedt Louwman u de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis haal- en breng service in de regio, een leenfiets, of passend vervangend vervoer tegen een kleine vergoeding. Zo blijft u ook als uw Peugeot in onderhoud is mobiel. 

Bekijk hier de tarieven voor Peugeot