Pech onderweg? Met de pechhulp-service staan we voor u klaar!

Wij helpen u snel weer op weg

U bent lekker op weg en geheel onverwacht stopt uw auto er mee. Wat nu? Gelukkig kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week een beroep doen op één van onze hulpdiensten, afhankelijk van het merk en uw auto.

Wilt u de onderhoudsprijzen weten van al onze merken.

  Ga hier naar de onderhoudsprijzen

U kunt direct contact opnemen met de pechhulp service van het betreffende merk. Klik hieronder voor de centrale telefoonnummers van één van de vijf merk hulpdiensten.


Toyota Pechhulp

De beste manier om pech met uw Toyota te voorkomen is om de auto regelmatig voor onderhoud te brengen bij één van onze Louwman vestigingen. Kiest u voor het onderhoudspakket Standaard of Compleet, dan zit daar standaard bij pechhulp bij. Bij het onderhoudspakket Budget kan de Pechhulp additioneel worden aangeschaft.

Toyota biedt drie verschillende onderhoudspakketten: Budget, Standaard en Compleet. Kiest u voor de pakketten Standaard of Compleet dan heeft u als eigenaar of berijder van een dealeronderhouden Toyota 24 uur per dag recht op gratis pechhulp in binnen- en buitenland ongeacht de leeftijd of kilometerstand van de auto. Bij iedere onderhoudsbeurt verlengen wij deze Europese pechhulp automatisch voor u voor 1 jaar en maximaal 15.000 kilometer. U ontvangt een persoonlijke pechhulppas met de geldigheidsduur en het telefoonnummer van de alarmcentrale. Bij het onderhoudspakket Budget kan pechhulp additioneel worden aangeschaft.

Wat regelen we voor u?
Ons hulpdienst zorgt er voor dat u een vervangende auto krijgt of thuis wordt gebracht indien de reparatie aan uw auto langer dan een dag in beslag zal nemen. Daarnaast regelt de Toyota Pechhulp tevens het transport van uw Toyota naar de dichtstbijzijnde Toyota vestiging in de buurt. Uiteraard zorgen wij ook voor de levering van extra onderdelen wanneer dit noodzakelijk is. Mocht u ziek zijn geworden in het buitenland ook dan geen probleem voor onze pechhulpservice. Wij regelen een chauffeur die er voor zorgt dat u en eventuele medepassagiers naar uw bestemming worden gebracht. Kortom wij staan voor u klaar in Nederland en bijna heel Europa.

Toyota Pechhulp Servicenummers

Toyota Europese Pechhulp 24 uur per dag
 • Vanuit Nederland belt u: 0800 - 22 00 025 (gratis)
 • Vanuit het buitenland belt u: +31 20 - 59 29 836
Download hier de brochures:

Voorwaarden Toyota Pechhulp BudgetVoorwaarden Toyota Pechhulp Standaard & Compleet

Suzuki Pechhulp

Met de Suzuki Mobiliteit Service staan wij voor u klaar wanneer u onverhoopt te maken krijgt met autopech. Heeft u schade gereden, defecte onderdelen aan uw Suzuki zoals een lekke band, de verkeerde brandstof getankt of uw autosleutel verloren? De Suzuki Mobiliteit Service helpt u te allen tijde weer op weg.

Bij Louwman ontvangt u bij de aanschaf van een nieuwe Suzuki een jaar lang gratis Suzuki pechhulp.* Wanneer u uw Suzuki bij onze vestigingen in Breda, Oosterhout, Purmerend, Ridderkerk, Rotterdam, Rotterdam-Noord, Stadskanaal of Veendam laat onderhouden, blijft u recht hebben op de gratis Suzuki Mobiliteit Service. Zo wordt de Suzuki pechhulp automatisch verlengt met een jaar wanneer u een VOS-onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij onze dealers. De Suzuki Mobiliteit Service geeft u recht op pechhulp in heel Nederland en Europa.

Procedure Suzuki Pechhulp

Op het moment dat u met pech langs de kant van de weg staat, dient u allereerst contact op te nemen met de Suzuki Mobiliteit Service. Het telefoonnummer voor onze pechdienst vind u op de Suzuki Mobiliteit Card. Deze pas ontvangt u bij de aanschaf van uw nieuwe Suzuki of wanneer uw auto een VOS-onderhoudsbeurt heeft gehad.

Het algemeen nummer voor hulp onderweg in zowel Nederland als Europa: +31 (0)20 - 851 22 72**

Wanneer u onze hulpdienst heeft ingeschakeld wordt uw Suzuki ter plekke gerepareerd. Mocht het probleem op dat moment niet kunnen worden verholpen, dan zal uw Suzuki naar de dichtstbijzijnde officiële Suzuki-dealer of gekwalificeerde garage worden gebracht.

Op het moment dat de reparatie meer tijd in beslag blijkt nemen en het niet mogelijk is om het probleem dezelfde dag nog verholpen te hebben, regelt de Mobiliteit Service een vervangende auto voor u, betalen zij een eventuele hotelovernachting of worden de kosten voor het openbaar vervoer vergoed. Daarnaast neemt de Suzuki Mobiliteit Service, indien noodzakelijk, de kosten voor verzending van nieuwe onderdelen volledig voor zijn rekening.

Voordelen van de Suzuki Mobiliteit Service

Uiteraard hopen wij niet al te veel met u in contact te hoeven komen en zien wij u graag genieten van onvergetelijk rijplezier met uw Suzuki. Om u te voorzien in het jarenlang zorgeloos rijden bieden wij u deze levenslange unieke service maar al te graag aan. Hieronder nog een keer de voordelen van de Suzuki Mobiliteit Service voor u opgesomd.
 • Gratis pechhulp door heel Nederland en Europa
 • Suzuki Mobiliteit Service 24 uur per dag en 7 dagen per week
 • Reparatie door Suzuki gespecialiseerde monteurs
 • Gratis verlening van pechhulp voor een jaar na een VOS-onderhoudsbeurt
 • Andere hulpdiensten overbodig
 • Ook wanneer er iemand anders in uw auto rijdt, wordt hij of zij geholpen. De Suzuki Mobiliteit Service is kenteken gebonden
Suzuki Mobiliteit Service voorwaarden
U vindt de voorwaarden over Suzuki Mobiliteit Service terug in het onderhouds- of het garantieboekje van uw Suzuki. Heeft u deze gegevens niet bij de hand? Kijk dan hier:

- Voorwaarden Suzuki Mobiliteit Service 

* Uitsluitend van toepassing op door B.V. Nimag geïmporteerde automobielen.
** Vanuit alle Europese landen belt u eerst 00, m.u.v. Finland (990).

Lexus Pechhulp

Met de Lexus Euro Assistance 24h bent u verzekerd van een snelle gratis hulpdienst indien u met pech of door een ongeval langs de kant van de weg komt te staan. Zorgeloos op weg dankzij de gratis pechhulp van Lexus. De Lexus Euro Assistance 24h wordt standaard de eerste drie jaar bij uw nieuwe Lexus aangeboden. Daarna bieden wij u tot en met het 10e levensjaar de gratis Lexus Pechhulpservice aan met als voorwaarde dat u uw Lexus in onderhoud heeft bij uw Lexus dealer. Uiteraard is deze dienst helemaal gratis en kunt u deze hulpdienst 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken.

Lexus Euroassistence 24/7

Wanneer u een nieuwe Lexus aanschaft bij één van onze Lexus vestigingen ontvangt u tevens uw persoonlijke Lexus Card. Met deze card heeft u de eerste drie jaar recht op de mobiliteit service Lexus Euro Assistance 24h. Deze dienst bieden wij u helemaal gratis aan. De Lexus hulpdienst staat 24 uur per dag het hele jaar door voor u klaar.

De voordelen van Lexus Euro Assistance 24h:
 • Door vrijwel heel Europa gratis pechhulp
 • Transportatie van uw Lexus naar de dichtstbijzijnde Lexus dealer
 • Hotelaccommodatie
 • Regelen van vervangende auto
 • (Indien nodig) thuisbreng service
 • (Indien nodig) chauffeur
 • Reparatie van uw Lexus
 • Leveren van onderdelen
Na drie jaar laten we u uiteraard niet in de steek. U heeft recht op de gratis pechhulp service van Lexus als u onderhoud laat uitvoeren bij de Lexus dealer in Nederland.  Met de Mobiliteitsservice van Lexus bent u binnen no time weer op weg. 

De voordelen van Lexus Pechhulpservice:
 • Door vrijwel heel Europa gratis pechhulp
 • Berichtenservice en advies
 • Hotelaccommodatie
 • Regelen van vervangende auto
 • (Indien nodig) thuisbreng service
 • (Indien nodig) chauffeur
 • Reparatie van uw Lexus

24 uur per dag Lexus Pechhulp Service

Het service nummer vindt u op uw Lexus Card. Mocht u deze niet bij de hand hebben vindt u hieronder de servicenummers die u moet bellen om in contact te komen met de Lexus Euro Assistance 24h of de Lexus Pechhulpservice.

Hoe komt u in contact met Lexus Pechhulp Service?:
 • Vanuit Nederland: 0800 - 22 00 024 (gratis)
 • Vanuit het buitenland: +31 020 59 29 838*
Wilt u meer weten over de Lexus Euro Assistance 24h en de Pechhulpservice download dan hieronder de brochures of vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden.

- Informatie & voorwaarden Lexus Euro Assistance 24h

Mazda Pechhulp

Wanneer u onderweg bent met uw Mazda wilt u zorgeloos kunnen genieten van uw rit. Maar wat als u onverhoopt toch pech heeft met uw auto? Dan staat de Mazda Euro Service voor u klaar. En omdat wij er bij Louwman Mazda in Breda van uit gaan dat uw Mazda u overal naar toe brengt in binnen- en buitenland is de Mazda pechhulp overal in Nederland en Europa voor u aanwezig. Dus heeft u onverhoopt toch schade of andere problemen aan uw Mazda met de Mazda Euro Service weet u zeker dat u snel weer op weg bent.

Gratis Pechhulp sinds 2015

Sinds 1 januari 2015 geldt dat u met de Mazda Euro Service een jaar lang verzekerd bent voor pechhulp binnen heel Europa. Wanneer uw Mazda bij onze Mazda-vestigingen in onderhoud is, betekent dit dat de Mazda pechhulp waar u ook bent helemaal gratis is.* Heeft u uw Mazda voor 31-12-2014 te naam gesteld? Ook dan zal de vernieuwde Mazda Euro Service geen wijzigingen aanbrengen aan uw dekkingsperiode.

Algemeen telefoonnummer voor Mazda Euro Service in Nederland: 088 - 00 65 900
Algemeen telefoonnummer voor Mazda Euro Service in Europa: +31 (0)88 - 00 65 900**

Het voordeel van Mazda Euro Service

 • 24 uur per dag en zeven dagen per week staat de Mazda Euro Service voor u klaar
 • Onze pechhulp geldt zowel in Nederland als in Europa 
 • 1 jaar dekking
 • Indien noodzakelijk vervangend vervoer (in Nederland en Europa)
 • Geen kilometer limiet
 • Pechhulp ook geldig op aangekoppelde caravans en aanhangers
 • Gratis wanneer uw Mazda in onderhoud is bij uw Mazda-dealer of erkend reparateur
Wilt u meer weten over Mazda Euro Service? Download hier de brochure of bekijk de voorwaarden in het Mazda Euro Service boekje wat bij uw Mazda is geleverd. Voor vragen kunt u terecht bij onze verkoopadviseurs.

- Brochure Mazda Euro Service

* Alleen van toepassing op Mazda's tot maximaal 15 jaar oud.
** Vanuit alle Europese landen belt u eerst 00, m.u.v. finland (990).

Pechhulp service powered by Route Mobiel

Heeft u geen recht (meer) op Mazda Euro Service? Of rijdt u niet in een Mazda? Ook dan kunt u bij ons terecht voor pechhulp, in de vorm van Pechhulpservice powered by Route Mobiel.

Profiteer van 24/7 recht op pechhulp, onze alarmcentrale Nederlandstalig en kunt u bereiken op één telefoonnummer en zijn wij in Nederland gemiddeld binnen 35 minuten ter plaatse.

In combinatie met regulier onderhoud betaalt u voor Pechhulpservice powered by Route Mobiel
€ 49,95 per jaar.


- Bekijk de Pechhulpservice by Route Mobiel
Mazda Pechhulpservice powered by Route Mobiel

Mitsubishi Pechhulp

Als u een nieuwe Mitsubishi in uw bezit heeft, bent u standaard de eerste 5 jaar verzekerd van hulp bij pech. Is uw Mitsubishi de leeftijd van 5 jaar gepasseerd, dan is de Mitsubishi Mobiliteitsservice voor u de oplossing. Elke keer als u een periodieke onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij uw Mitsubishi-dealer bent u vervolgens een jaar lang gratis (!) verzekerd van pechhulp. Deze pechhulp is zowel geldig in binnen- en buitenland.

Wat wordt er voor u geregeld?

Ter plekke zal er gezorgd worden voor reparatie door een dealer of professionele hulpdienst in het geval er (provisorische) reparatie binnen ongeveer 1 uur mogelijk is. Als de reparatie niet ter plekke opgelost kan worden, wordt uw voertuig naar uw dealer (mits binnen 25 km) of de dichtstbijzijnde dealer getransporteerd. Als het nodig is, wordt ook stalling/berging van uw voertuig geregeld, wordt er vervoer voor u geregeld en krijgt u een eventuele hotelovernachting. De voorwaarden die hiervoor gelden vindt u in de algemene voorwaarden. De kosten van eventuele benodigde onderdelen die nodig zijn voor de (nood)reparatie worden niet vergoed.

Telefoonnummer Mitsubishi Mobiliteitsservice

U kunt Mitsubishi hiervoor bereiken op het volgende nummer: +31 - 20 851 22 77 (gratis)

Bekijk de voorwaarden


-Voorwaarden Mobiliteitsservice -Voorwaarden Mitsubishi Motor Asisstance Package