HomeAanbodGarantieMitsubishi garantiepakket
 

Garantie op Mitsubishi occasions

Zekerheid voor u en uw Mitsubishi

Bij aanschaf van een gebruikte Mitsubishi biedt Louwman u graag veel zekerheid. Dat uit zich al in de aflevering van uw auto; deze wordt met veel zorg voor u klaargemaakt. Daarbij hebben de occasions een NAP (Nationale Auto Pas) die de kilometerstand garandeert, is de onderhoudshistorie volledig bekend én krijgt u garantie op uw auto!

Garantiepakket

Met het Mitsubishi Garantiepakket rijdt u fijn en onbezorgd in uw occasion. Het Mitsubishi Garantiepakket bestaat uit de volgende zaken:

  • Nationale Auto Pas (NAP) wat de kilometerstand garandeert
  • 6 maanden BOVAG-garantie
  • Bij aflevering een nieuwe APK
  • Gratis pechhulp in heel Europa*
Bij Louwman houden we van transparantie, daarom staan bovenstaande zaken hieronder voor u uitgewerkt.

Nationale Auto Pas (NAP)

Met een NAP staat u niet voor verrassingen wat betreft het aantal gereden kilometers van uw (origineel Nederlandse) auto. Elke keer dat een auto in Nederland bij een garagebedrijf of dealer komt wordt de kilometerstand van de auto genoteerd. Dat voorkomt dat de kilometerstand verandert wordt. Bij Louwman krijgt u een NAP-certificaat uitgeprint mee, zodat u duidelijkheid heeft over de kilometerstand van uw auto. Niet alleen de kilometerstand wordt gecontroleerd, bij Louwman Dealerbedrijven kijken we ook naar de onderhoudshistorie van uw auto.

6 maanden BOVAG-garantie

In Nederland is BOVAG al jaren een begrip wat betreft garantie. Daarom vinden wij het bij Louwman belangrijk dat u ook bij een occasion van Mitsubishi de zekerheid heeft die de BOVAG-garantie u biedt. . U kunt onze verkoopadviseurs vragen naar informatie over de garantie.

Bij aflevering een nieuwe APK

De Algemene Periodieke Keuring, ofwel de APK, bevordert de verkeersveiligheid en het milieu. Als u bij Louwman een occasion aanschaft die aan zijn APK-keuring toe is, wordt deze bij aflevering van een nieuwe APK voorzien. Daarmee rijdt u weer 12 maanden lang zonder dat u hiernaar hoeft om te kijken.

*Gratis pechhulp in heel Europa

Met een nieuwe Mitsubishi heeft u standaard de eerste 5 jaar hulp bij pech. Als uw Mitsubishi ouder is dan 5 jaar, dan is de Mitsubishi Mobiliteitsservice voor u de uitkomst. Elke keer dat uw Mitsubishi voor zijn periodiek onderhoud bij een Mitsubishi-dealer is geweest ontvangt u vervolgens een jaar lang gratis(!) pechhulp, geldig in zowel binnen- als buitenland. Ook op onze occasions is deze Mitsubishi Mobiliteitsservice van toepassing. Meer informatie over deze mobiliteitsservice kunt u vinden in onze Algemene Voorwaarden óf bij Mitsubishi Bergen op Zoom.

Wilt u direct zoeken naar een occasion of heeft u behoefte aan meer informatie?

Als u vragen heeft naar aanleiding van de informatie op deze pagina, dan kunt u altijd terecht bij Louwman Mitsubishi Bergen op Zoom. De adviseurs bij Mitsubishi beantwoorden al uw vragen!

Nu u op de hoogte bent van de garantie bij aankoop van uw gebruikte Mitsubishi kunnen wij het ons voorstellen dat u direct op zoekt wil naar een occasion. Klik daarvoor op onderstaande button om te zoeken in het ruime aanbod Mitsubishi occasions. Ook kunt u gemakkelijk een proefrit inplannen of een offerte aanvragen.

Bekijk hier ons ruime aanbod Mitsubishi occasions