Louwman Mitsubishi Breda gaat verhuizen

30 Mar, 2021
Graag brengen wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Louwman Dealerbedrijven is volop in beweging en als gevolg hiervan investeren wij flink in de verbetering van ons netwerk voor de toekomst. De verhuizing van Mitsubishi Breda is hier onderdeel van.
Een nieuw adres. Slechts een aantal kilometer verderop!
Wellicht heeft u al vernomen dat wij medio april het merk Kia toevoegen aan ons merkenportfolio. Kia wordt toegevoegd aan de Ettensebaan 34 in Breda. Om ruimte te creëren voor onze nieuwe collega's verhuizen wij de sales en aftersales Mitsubishi activiteiten per 12 april naar de Charles Petitweg 41 in Breda. Slechts een aantal kilometer verderop! Op dit adres zijn wij al gevestigd met onze mooie merken Mazda en Suzuki. Mitsubishi is op dit adres een prachtige toevoeging. 

Goed om te weten.
Wij verwelkomen u graag nog tot en met vrijdag 2 april op de Ettensebaan in Breda. Vanaf maandag 12 april bent u van harte welkom in onze nieuwe showroom en werkplaats op de Charles Petitweg 41. Uiteraard bent u óók hier verzekerd van hetzelfde hoge serviceniveau dat u van ons gewend bent. Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord op het telefoonnummer 076-5795510.

Tel: 076-5795510
E-mail verkoop: [email protected]
E-mail aftersales: [email protected]

Ontdek Louwman Mitsubishi