Louwman Dealer Group voegt Kia toe aan merkenportfolio

18 Mar, 2021
Louwman Dealer Group opent twee Kia‑dealervestigingen in Breda en Goes. Hiermee breidt zij haar merkenportfolio uit en haar positie in de regio Noord‑Brabant en Zeeland.
De opening van de twee nieuwe vestigingen markeert de start van de samenwerking tussen Louwman Dealer Group en Kia Nederland. Het merk Kia is de nieuwste toevoeging aan het brede portfolio van automerken en diensten van de groep.

Wij zijn verheugd met de komst van Kia in ons netwerk in Noord-Brabant en Zeeland. Kia staat bekend om zijn kwaliteit en toont een sterke groei de laatste jaren. Ons streven naar hoge klantentevredenheid en de focus op loyaliteit passen daar goed bij."
- Marco Broere, Algemeen Directeur Louwman Dealer Group

De Kia-vestiging in Breda opent medio april haar deuren aan de Ettensebaan 34. De Kia‑vestiging in Goes is per 1 mei 2021 operationeel in het pand aan de Pearyweg 11.

Het succes van Kia in Nederland zetten wij in volle vaart voort en wij kijken dan ook uit naar onze samenwerking met Louwman Dealer Groep in Breda en Goes. Louwman Group is als toonaangevend familiebedrijf een zeer innovatieve partner die uitstekend past bij de ambities van Kia.
- Léan Verstoep, Managing Director Kia Nederland



Over Kia
Kia (www.kia.com) is een aanbieder van mobiliteit en wil klanten wereldwijd door beweging inspireren. Kia, opgericht in 1944, levert al meer dan 75 jaar mobiliteitsoplossingen. Met 52.000 werknemers wereldwijd, een aanwezigheid in meer dan 190 markten en productiefaciliteiten in zes landen, vermarkt het bedrijf vandaag de dag zo’n drie miljoen voertuigen per jaar. Kia loopt voorop in het bereikbaar maken van geëlektrificeerd rijden en ontwikkelt een groeiend aanbod van mobiliteitsdiensten, waar miljoenen mensen over de hele wereld gebruik van maken. De slogan van het bedrijf - ‘Movement that inspires’ – staat voor de toewijding van Kia om consumenten te inspireren door middel van zijn producten en diensten.