Toyota Prius+

Intelligente evolutie.

  • Direct naar:
  • Specificaties
  • Interieur
  • Exterieur
  • Aanbod

De Toyota Prius+

De auto die hybride technologie ruim 20 jaar geleden definieerde, is nog steeds koploper op dit gebied. De eerste Toyota Prius werd in 1997 geïntroduceerd. Het was de eerste hybride auto voor het grote publiek en maakte direct indruk. De Toyota Prius+ is de 7-zits variant van de succesvolle hybride. Het model wordt aangedreven door een efficiënte 1.8 Hybrid motorisering met 136pk, standaard met automaat.

De Prius+ is alleen nog leverbaar als occasion.
136 PKVermogen
1 op 16,7Gemiddeld verbruik
135 g/kmUitstoot CO2
De Toyota Prius+

Interieur

Het interieur van de Toyota Prius+ combineert hoogwaardige materialen en zeeën van ruimte met een overzichtelijk, eigentijds design.

Alle informatie in uw blikveld

Doordacht tot in elk detail om uw dagelijkse ritten zo comfortabel mogelijk te maken. Alle belangrijke informatie als snelheid, actieradius en verbruik worden op de hoog geplaatste displays getoond. De uitgebreide functies voor entertainment en navigatie vindt u in het gebruiksvriendelijke centrale touchscreen.

Ruimte voor 7 inzittenden

De drie zitrijen van de Toyota Prius+ bieden ruimte aan 7 inzittenden. De verschillende mogelijke opstellingen bieden talloze mogelijkheden, van 7 zitplaatsen tot 2 zitplaatsen en een laadvolume van 1.731 liter. Zo is uw Prius maximaal inzetbaar voor elke rit.

Comfort

Neem plaats en geniet van de hoge zitpositie, de stilte en soeplesse en alle comfortvoorzieningen aan boord. De Toyota Prius+ is standaard uitgerust met zaken als climate control, DAB+ en het Toyota Touch multimediasysteem.

Exterieur

Onmiskenbaar Prius. Ondanks het afwijkende formaat is de Toyota Prius+ duidelijk herkenbaar als Prius. Ook bij deze variant is de carrosserie ontworpen voor een optimale stroomlijn, wat bijdraagt aan het lage verbruik. Dit resulteert bovendien in een auto die net zo fraai is om naar te kijken als om in te rijden!

Eigentijds design

De Toyota Prius+ is een auto met een eigentijds design dat aansluit op de geavanceerde technologie. De vormen zijn onmiskenbaar Prius, maar nu met ruimte voor 7 inzittenden en eigentijdse lijnen die bijdragen aan de optimale stroomlijn.

Een icoon

De Prius is al ruim 20 jaar niet meer weg te denken in het hybride segment. De jarenlange ervaring uit zich ook in de huidige generatie, nog steeds is het de koploper als het gaat om de hybride aandrijflijn. De Prius+ combineert alle voordelen hiervan met een bijzonder ruim interieur en een hoge instap.

Veiligheid

De Toyota Prius+ is standaard uitgerust met Toyota Safety Sense. Een pakket met alle veiligheidsvoorzieningen, zoals onder andere adaptieve cruise control, grootlichtassistent, voetgangersdetectie en verkeersbordherkenning.

Vind uw Toyota Prius

bij Louwman.