Toyota GR Supra

De legende is terug!

De ziel van de Supra

De Toyota Supra heeft al meer dan 50 jaar een onaantastbare reputatie en is uitgegroeid tot een legende onder liefhebbers. De nieuwe Toyota GR Supra levert de meest pure rijbeleving tot nu toe, puur rijplezier voor de echte liefhebber!

De Toyota GR Supra is leverbaar met een 2.0 viercilinder turbomotor met 258pk en een 3.0 zescilinder met 340pk.

Nu standaard 10 jaar garantie op elke nieuwe Toyota. Lees hier meer.

Offerte aanvraag
340 PKVermogen 3.0
4,3 seconden0-100 sprint 3.0
250 km/hTopsnelheid
De ziel van de Supra

Interieur

Het interieur van de Toyota GR Supra ademt sportiviteit. De perfecte mix van elementen geïnspireerd op de racerij en comfortverhogende voorzieningen voor dagelijks gebruik.

Op de bestuurder gericht

De cockpit van de Toyota GR Supra is geïnspireerd op de layout van eenzits raceauto's. Dit uit zich in een interieur dat volledig op de bestuurder is gericht met alle cruciale informatie overzichtelijk in beeld. Het sportief gevormde driespaaks stuurwiel is voorzien van schakelflippers voor handmatige bediening van de 8-traps automaat.

Focus op wat belangrijk is

Het digitale instrumentarium biedt u alle belangrijke informatie op het juiste moment zodat het in een oogopslag is af te lezen en u zich verder kunt concentreren op de weg. Optioneel is een head-up display leverbaar dat gegevens als snelheid, veiligheidsfuncties en aanwijzingen van het navigatiesysteem direct op de voorruit projecteert.

Rijmodi

De Toyota GR Supra biedt keuze uit twee rijmodi waarbij u de instellingen van de motor, transmissie, schokdempers, besturing en het differentieel individueel naar eigen wens kunt instellen. Zo past de GR Supra altijd bij uw persoonlijke rijstijl. Voor maximale controle kiest u voor "Track", de meest extreme instelling voor bijvoorbeeld circuitgebruik.

Exterieur

De rijke historie van Toyota diende als inspiratie voor het design van de GR Supra. Dit resulteert in een eigenzinnige, moderne uitstraling met klassieke elementen van bijvoorbeeld de 2000GT. Zelfs wanneer hij stilstaat straalt het model puur rijplezier uit.

Aerodynamica

Het design van de Toyota GR Supra combineert optimale aerodynamica uit de autosport met een ideale 50:50 gewichtsverdeling. Dit resulteert in bijzonder fraaie proporties met zijn lange motorkap, compact passagierscompartiment en opvallend grote spoorbreedte.

Krachtige sensatie

De GR Supra focust zich niet alleen op de meest indrukwekkende specificaties of rondetijden, maar vooral op de rijbeleving achter het stuur. Dit is mede te danken aan een actief differentieel dat in bochten en tijdens het remmen zorgt voor extra stabiliteit en grip. Ook het Active Sound Design speelt hierin een rol, met in de Sport modus een bijzonder opzwepend geluid.

Puur gevoel

Ontwikkeld als sportauto in de meest pure vorm. De Toyota GR Supra sluit geen enkel compromis als het gaat om plezier en rijgevoel. Dankzij de korte wielbasis en grote spoorbreedte heeft het model een 'golden ratio' van 1,55. Gecombineerd met een laag gewicht en het lage zwaartepunt leidt dit tot een uitzonderlijke feedback en controle wanneer u op de limiet rijdt.

Ervaar de Toyota GR Supra

In de showroom bij Louwman.

Mogelijk interessant voor u:

2.0 Launch
2020 / Benzine / 54.501 km
€ 52.450
3.0 340 PK Legend Premium Automaat *Nieuw*
2024 / Benzine / 2 km
€ 99.945