Op tweede pinksterdag zijn onze vestigingen geopend van 12.00 - 17.00 uur. Plan alvast je afspraak.
 

De GLS

All kinds of strength

Mercedes-Benz GLS SUV

We zijn verheugd om je te laten kennismaken met de vernieuwde Mercedes-Benz GLS SUV, die onlangs een facelift heeft ondergaan. Deze SUV belichaamt de combinatie van verfijning en technologische vooruitgang, en we nodigen je uit om de details te ontdekken die deze auto zo bijzonder maken.

Maximaal comfort. Vrijwel minimalistisch design.

De imposante proporties, de langgerekte motorkap en de tot 23 inch grote velgen benadrukken de kracht en aanwezigheid van het model. Duidelijke vlakken en de subtiele belijning daarentegen zorgen ervoor dat het geheel licht en elegant oogt.

Offerte aanvraag
381 PKVermogen
9G-TRONICAutomaat
238 g/kmCO2 uitstoot
3.500 kgAanhanger geremd
specificaties op basis van:
MERCEDES GLS-KLASSE 450 4MATIC
Mercedes-Benz GLS SUV

Krachtige elegantie

Het exterieur van de GLS SUV straalt kracht uit, gecombineerd met elegantie. Met aandacht voor het ontwerp is deze SUV een blikvanger op de weg, met opvallende details die zijn uitstraling versterken.

Doordacht design

Het doordachte design van de GLS SUV gaat verder dan uiterlijke verschijning. Het gestroomlijnde profiel en de vorm dragen bij aan de aerodynamische efficiëntie, wat resulteert in een stillere rit en brandstofbesparing.

Geavanceerde LED verlichting

Uitgerust met geavanceerde LED-verlichting, biedt de GLS SUV heldere en scherpe verlichting voor beter zicht en veiligheid. LED-koplampen voegen moderniteit toe aan het exterieur en dragen bij aan een zelfverzekerde uitstraling.

Oog voor details

Bij de GLS SUV draait het om precisie en aandacht voor details. Elk aspect, van de afwerking tot de accenten, is met zorg vervaardigd voor een samenhangend en verfijnd totaalbeeld.

Een grote SUV tot in de kleinste details.

De klassieke SUV-designelementen verwijzen naar het offroad-karakter van de GLS, en vormen daarmee bovendien een spannend contrast met het volledig digitale widescreen display. De designelementen omvatten onder andere sierdelen van openporig hout, opvallende, hoekige luchtuitstroomopeningen, en stoere highlights zoals de handgrepen aan de middenconsole. De voorstoelen beschikken bovendien over de voor een SUV typerende, gestructureerde bekleding, waarmee de offroad-vaardigheden van de GLS SUV verder worden benadrukt.

Comfort en verfijning

Binnenin de Mercedes-Benz GLS SUV vind je een interieur dat doordacht en verfijnd is ontworpen. Elk element, van de materialen tot de zitindeling, is met aandacht voor detail gekozen om jou en je passagiers comfortabel te verwelkomen.

Comfortabel rijden

Het comfort van de GLS SUV staat centraal. De ruime zitplaatsen bieden een ontspannen omgeving, zelfs tijdens langere ritten. Dankzij de geavanceerde luchtvering geniet je van een comfortabele rit met verminderde impact van oneffenheden in het wegdek.

Prioriteit: veiligheid

Bij Mercedes-Benz staat veiligheid voorop, en dit geldt ook voor de GLS SUV. Met geavanceerde rijassistentie- en veiligheidssystemen ben je beschermd en bewaakt tijdens elke rit. Met betrouwbaarheid als kernwaarde, kun je met een gerust hart de weg op.

Ervaar de GLS.

In de showroom bij Louwman

Mogelijk interessant voor u:

Mercedes-Benz Certified
400 d 4MATIC Premium Plus AMG
2020 / Diesel / 106.705 km
€ 99.950
Mercedes-Benz Certified
AMG 63 4-MATIC+ Nightpack 7 persoons
2021 / Hybride / 67.845 km
€ 159.500