De EQE SUV van Mercedes-EQ

Meer dan een SUV.

  • Direct naar:
  • Specificaties
  • Exterieur
  • Interieur

De toonaangevende en baanbrekende EQE SUV

De nieuwe EQE SUV rijdt met het volledig nieuwe elektroplatform, wat resulteert in een actieradius tot 594 km. Naast elektrisch rijd je ook heerlijk ontspannen, comfortabel en veilig. De Mercedes-Benz EQE SUV is 4.863 mm lang, 1.940 mm breed en 1.686 mm hoog — aan ruimte geen gebrek! De EQE SUV komt in vijf verschillende versies: 350+, 350 4Matic, 500 4Matic, Mercedes-AMG EQE SUV 43 4Matic en de Mercedes-AMG EQE SUV 53 4Matic+.

Deze 100% elektrische SUV is nu te bewonderen in onze showroom in Breda en Den Bosch.

Offerte aanvraag  Plan showroom bezoek 

Tot 594 kmVolledig elektrische actieradius (WLTP)
Tot 292 pkVermogen
30 minutenLaden 0-80%*
* De oplaadtijden van 10 naar 80 % zijn van toepassing bij gebruik van een DC-sneloplaadpunt met een voedingsspanning van 400 V en een stroomsterkte van minimaal 300 A.

Star Days voordeel op de EQE SUV

Ontdek nu onze direct leverbare modellen en geniet van het uitzonderlijke Star Days-voordeel, met kortingen tot wel € 7.500 bij aankoop van een EQE Limousine of EQE SUV.

Offerte aanvraag Bekijk ons aanbod

Star Days voordeel op de EQE SUV

Indrukwekkend interieur

Meer dan genoeg ruimte voor vijf inzittenden, innovatief comfort, grote flexibiliteit en een royale bagageruimte. Dat is de nieuwe EQE SUV in een notendop. Het is elektrisch rijden op een heel nieuw niveau; met al je zintuigen. Houd je van geluiden? 'Serene Breeze', een aangenaam en ontspannen natuurgeluid, maakt debuut in deze SUV.

Intelligenter dan ooit

De navigatie met Electric Intelligence plant je snelste en handigste route, mét laadstops. Files of een verandering van rijstijl? Ook daar houdt het systeem rekening mee. Je navigatie is zo slim, dat-ie zelfs de geschatte laadkosten per laadstop berekent. Favoriete laadstations langs je route toevoegen of voorgestelde laadstations uitsluiten? Jij bepaalt en bewerkt de routes in een handomdraai.

Royaal ruimtegevoel

De EQE SUV maakt gebruik van de voordelen van de volledig elektrische aandrijving. Dankzij de lange wielbasis en de constructie is de cardanastunnel die veel ruimte opeist overbodig. Dat betekent dat jij geniet van een royaal ruimtegevoel in dit vernieuwende interieur!

Massage to go

De multicontourstoelen voor bestuurder en de bijrijder bieden uitstekend ergonomisch zitcomfort. Perfect zitcomfort en de beste ondersteuning dankzij opblaasbare kussens. Wat je ontspannen rit helemaal afmaakt? De ENERGIZING-massagefunctie met verschillende programma's.

Doordacht design

De robuuste SUV zo vormgeven dat-ie optimaal en efficiënt rijdt? Mercedes doet het. De EQE SUV komt in een 'glad' design, zodat je een behoorlijke rit maakt met de accu. Markant, functioneel, aerodynamisch, dynamisch, sportief; de ideale combinatie voor de uitstraling van deze bolide. Veel meenemen? Geen probleem in deze wagen. De bagageruimte telt maar liefst 520 liter en met een neergeklapte bank zelfs 1.675 liter.

Grille om van te smullen

De via lichtstroken verbonden koplampen en de black panel-grille met de aangebrachte Mercedes-Benz-ster in het midden vormen het prettige gezicht van de EQE SUV. Gecharmeerd van het driedimensionale sterrenpatroon? Dat is als optie leverbaar.

Sportief en soepel

Het voor de afmetingen van een SUV geoptimaliseerde design combineert royale ruimte met aerodynamische efficiëntie en sportiviteit. Zelfs over de grepen is nagedacht — ze zitten verzonken in de deur, waardoor ze naadloos aansluiten op de carrosserie en de elegante verschijning van de EQE SUV perfect afronden.

Onmiskenbaar de show stelen

In de EQE SUV wil je zien én gezien worden. De achterlichten vormen een 3D-helix. Samen met de lichtstrook is dit de onmiskenbare signatuur van Mercedes-EQ. Alles bij elkaar opgeteld oogt de nieuwe EQE SUV oogt als een toonaangevende allrounder in het segment van volledig elektrische, luxe SUV's.

De EQE SUV als eerste ervaren?

De EQE SUV staat nu in onze showroom in Breda en Den Bosch. Kom 'm gerust bewonderen. Onze specialisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken. 

Offerte aanvraag  Proefrit aanvragen

De EQE SUV als eerste ervaren?

Ervaar de EQE SUV van Mercedes-EQ

Bij Louwman Mercedes-Benz Breda en Den Bosch.