De EQC.

Enjoy Electric.

Mercedes-Benz EQC

De rijassistentiesystemen van de nieuwste generatie zorgen ook in de EQC voor een uiterst ontspannen en veilige rijbeleving. In noodgevallen kunnen deze automatisch reageren, zodat de bestuurder duidelijk minder wordt belast.

Onze bijdrage aan duurzame mobiliteit.


99 onderdelen zijn 100 % duurzaam geproduceerd.

De speciaal voor de EQC ontwikkelde stoelbekleding 'Sunnyvale' bestaat bijvoorbeeld uit gerecycled kunststof. Voor het vervaardigen van de EQC zijn bovendien veel duurzame grondstoffen als hennep, kenaf, wol, katoen, papier en natuurlijk rubber gebruikt. Alle kleine beetjes helpen tenslotte.

 Ervaar de EQC zelf!
Kom bij ons langs

405 kmActieradius
5u 11mOplaadtijd 11 kW AC (37->306 km)
40 minOplaadtijd 350 kW DC (37->306 km)
1.800 kgAanhanger geremd
specificaties op basis van:
MERCEDES EQC 80KWH EV 300KW 4WD EV 400 4MATIC AUT
Mercedes-Benz EQC

EQ design

Geavanceerde mobiliteit staat de nieuwe EQC letterlijk op het gezicht geschreven. Elementen zoals de koplampen en grille, die voorheen van elkaar gescheiden elementen van de voorzijde waren, zijn nu in een fascinerende black panel-grille versmolten. De MULTIBEAM LED-koplampen benadrukken de hightech-uitstraling van het model, samen met de sierlijnen in energyblauw en het speciale EQ-verlichtingsdesign.

Dynamische coupédaklijn

Met de nieuwe EQC presenteren we ook een heel nieuwe kijk op het design van SUV's. De daklijn strekt zich uit tot aan de achterzijde en loopt vloeiend af. Hierdoor ontstaat niet alleen een dynamische look maar ook veel hoofdruimte achterin.

Onze EQC Voorraad

AMG Line

De nieuwe EQC accelereert soepel naar het niveau van een sportwagen. Met de als optie leverbare AMG Line is hem dat ook aan te zien. De autonome voorzijde in markant zwart vormt een hoogtepunt. Deze uitrustingslijn omvat bovendien een speciale voorskirt, een geheel eigen diffusor en speciale lichtmetalen velgen uit de high-performance AMG-smederij.

De EQ-genen zijn in elk detail terug te zien.

Dankzij de vrijwel geruisloze elektromotor kunt u nog beter van het nieuwe progressieve interieurdesign van de EQC genieten. De vele sierdelen, bekledingsmaterialen en kleuren zijn exclusief voor de EQC ontwikkeld en benadrukken het unieke karakter van het model.

EQ-designelementen

Het interieur van de nieuwe EQC verwelkomt u met een geheel nieuwe, avant-gardistische elektro-esthetiek. De karakteristieke luchtuitstroomopeningen in het unieke EQ-design zijn door vlakken van gegalvaniseerd metaal omgeven. Een lammellenkraag in metaallook van het dashboard tot de portieren zorgt voor een aangenaam wrap around-effect en vormt daarmee een opvallende highlight.

Onze EQC Voorraad

Widescreen cockpit

Het volledig digitale instrumentendisplay en mediadisplay hebben een diagonaal van 26 cm (10,25 inch) en worden achter glas tot een widescreen cockpit gecombineerd. Een unieke moderne en hoogwaardige uitstraling. Alle informatie wordt in kleur en in hoge resolutie weergegeven, aangevuld door geavanceerde animaties. De verschillende onderdelen van de weergave kunnen individueel worden gepositioneerd, en kunnen zowel door aanraken of met spraak worden bediend.

Schuifdak

Het elektrisch bediende, glazen schuifdak zorgt voor meer licht en lucht in het interieur. In gesloten toestand, maar vooral wanneer het dak is geopend, heerst er een lichte en vriendelijke ambiance in het interieur. Wanneer het schuifdak is geopend, circuleert frisse lucht in het interieur, zonder dat er tocht optreedt. Het schuifdak is bovendien uitgerust met een verschuifbare zonwering.

Ervaar de EQC.

In de showroom bij Louwman

StandaardAMG-Line
StandaardAMG-Line