Coronavirus Onze werkplaatsen en showrooms zijn geopend. Meer informatie
 

De nieuwe EQB.

Elektrische mobiliteit in een nieuwe dimensie.

  • Direct naar:

Een ruimtewonder met zeven zitplaatsen.

Alles wat u nodig hebt: veiligheid, ruimte en hoog comfort. De volledig elektrische EQB beschikt met maximaal zeven zitplaatsen en individueel neerklapbare achterstoelen over een ruim en variabel interieur om perfect voorbereid te zijn op de meest uiteenlopende situaties in uw dagelijks leven.
3Zitplaatsrijen
7Stoelen en banken
1710liter max. bagageruimtevolume
Via de derde, neerklapbare rij zitplaatsen kan het interieur worden uitgebreid met twee extra, afzonderlijke stoelen, waardoor in totaal aan zeven inzittenden plaats kan worden geboden. Wanneer de derde rij zitplaatsen is neergeklapt en in de bagageruimtebodem is verzonken, wordt deze compacte SUV een waar ruimtewonder. Die bovendien zeer vriendelijk is voor jonge gezinnen. Op de tweede en derde rij zitplaatsen bevinden zich in totaal vier kinderzitbevestigingen met ISOFIX-certificaat, zodat kinderzitjes heel eenvoudig en veilig kunnen worden aangebracht. Daarnaast kan ook op de voorpassagiersstoel een kinder- of babyzitje worden aangebracht.
Een ruimtewonder met zeven zitplaatsen.

 
 
 
 
 

Hoekig. Sterk van karakter. Elektrisch.

De nieuwe EQB met typische designelementen van Mercedes-EQ.

Een ruimtewonder.

Individueel neerklapbare achterstoelen over een ruim en variabel interieur om perfect voorbereid te zijn op de meest uiteenlopende situaties in uw dagelijks leven.

Voldoet aan alle wensen.

In het interieur is ruimte voor gezinnen en de meest uiteenlopende transportbehoeften.

Looks.

Typisch design van Mercedes-EQ met een black panel-grille en lichtstrook.

Zo eenvoudig kan elektrisch rijden zijn.

Thuis of bij een publiek oplaadpunt.
Via Mercedes me Charge krijgt u in heel Europa toegang tot een groot aantal publieke oplaadpunten en profiteert u bovendien van een geïntegreerde betaalfunctie met eenvoudige afrekening.
  • Karakter
  • Ruimte
  • Flexibiliteit
  • EQ
  • Opladen

Binnenkort bij Louwman.