Coronavirus Onze werkplaatsen zijn open en onze showrooms zijn geopend op afspraak. Meer informatie
 

De CLS Coupe.

Risk an affair.

Mercedes-Benz CLS Coupe

Alles wordt ineens anders. U houdt uw adem in. U kunt uw blik niet meer loslaten. Van de sensuele puurheid van het model. En het iconisch design. Opeens is het moment er dat u zelf zo'n auto wilt. E&eacute:n ogenblik is vaak al meer dan genoeg om helemaal op te gaan in de CLS.
300 PKVermogen
6,0 L per 100 kmGemiddeld verbruik
153 g/kmCO2 uitstoot
specificaties op basis van:
MERCEDES CLS 350 220KW 9G-TRONIC PLUS AUT
Mercedes-Benz CLS Coupe

Een atletische body. Met een sensuele uitstraling.

Een atleet met een sterk karakter. Met sportieve vormen. De details leveren daarvoor het bewijs. Zoals de hoge taillelijn, de uiterst lage zijruiten, de tweedelige achterlichten en de brede schouderpartij. Elke centimeter van de CLS toont hoe sensueel atletiek kan zijn.

Begeerte.

De voorzijde van de CLS helt zelfbewust naar voren. De vlakke koplampen zijn niet alleen kristalhelder maar stralen ook pure sportiviteit uit. De grille is naar het wegdek gericht, klaar voor de verovering.

Ooit een legende in de autosport. Nu een stijlicoon.

De diamond grille is een schitterend hoogtepunt van de voorzijde. De contouren zijn licht naar beneden gericht, waardoor de CLS n&oacute:g breder en krachtiger oogt. Liefhebbers van de autosport zullen zich herinneren dat dit design geschiedenis heeft geschreven. Met de CLS wordt een volgend hoofdstuk geopend: sportiviteit in een elegant maatpak.

Interieurdesign

Een aanlokkelijke uitstraling.

Verleidelijke kleuren.

Met behulp van de sfeerverlichting wordt het interieur verlicht als een kunstwerk. Daarbij kan gekozen worden uit 64 kleuren in totaal of tien stijlvol samengestelde kleurwerelden. Het eerste hoogtepunt is het lichtspel waarmee de inzittenden worden begroet bij het instappen. Wanneer u de temperatuur in het interieur wijzigt, moet u eens op de verlichte luchtuitstroomopeningen letten, die samen met de nieuw ingestelde temperatuur van kleur veranderen. Een fascinerend schouwspel om te zien.

Sportiviteit en sensualiteit in perfecte harmonie.

Terwijl u de luxe houten sierdelen streelt, maken uw ogen een fascinerende reis die begint met het multifunctionele stuurwiel dat met nappaleder is bekleed. Vervolgens trekken de verlichte luchtuitstroomopeningen uw aandacht. Uw blik zweeft verder en blijft in verbazing rusten op het tweekleurige interieurconcept, uitgevoerd in het zogenaamde 'wave'-design, dat golvend van voor naar achter verloopt, en waarin zelfs de B-stijl is ge&iuml:ntegreerd. Tot slot bewondert u de afzonderlijke, sportieve stoelen achter, die de exclusiviteit van het interieur nog eens extra benadrukken. Kortom, de CLS is een harmonieuze combinatie van iconisch design en meesterlijke afwerking.

Individualiteit in zijn fraaiste vorm.

De CLS overtuigt spelenderwijs in alle opzichten. Maar u kunt dit alles n&oacute:g verder perfectioneren als u zich laat leiden door uw uitstekende smaak. Met een geheel eigen uitrusting van speciale designo lak, uiteenlopende sierdelen, exclusieve bekledingen en fraaie extra's.

Ervaar de CLS Coupé

In de showroom bij Louwman