Op tweede pinksterdag zijn onze vestigingen geopend van 12.00 - 17.00 uur. Plan alvast je afspraak.
 

De CLS Coupe.

Risk an affair.

Mercedes-Benz CLS Coupe

Alles wordt ineens anders. U houdt uw adem in. U kunt uw blik niet meer loslaten. Van de sensuele puurheid van het model. En het iconisch design. Opeens is het moment er dat u zelf zo'n auto wilt. één ogenblik is vaak al meer dan genoeg om helemaal op te gaan in de CLS.

Offerte aanvraag
300 PKVermogen
6,0 L per 100 kmGemiddeld verbruik
153 g/kmCO2 uitstoot
specificaties op basis van:
MERCEDES CLS 350 220KW 9G-TRONIC PLUS AUT
Mercedes-Benz CLS Coupe

 
 
 

Een atletische body. Met een sensuele uitstraling.

Een atleet met een sterk karakter. Met sportieve vormen. De details leveren daarvoor het bewijs. Zoals de hoge taillelijn, de uiterst lage zijruiten, de tweedelige achterlichten en de brede schouderpartij. Elke centimeter van de CLS toont hoe sensueel atletiek kan zijn.

Begeerte.

De voorzijde van de CLS helt zelfbewust naar voren. De vlakke koplampen zijn niet alleen kristalhelder maar stralen ook pure sportiviteit uit. De grille is naar het wegdek gericht, klaar voor de verovering.

Ooit een legende in de autosport. Nu een stijlicoon.

De diamond grille is een schitterend hoogtepunt van de voorzijde. De contouren zijn licht naar beneden gericht, waardoor de CLS n&oacute:g breder en krachtiger oogt. Liefhebbers van de autosport zullen zich herinneren dat dit design geschiedenis heeft geschreven. Met de CLS wordt een volgend hoofdstuk geopend: sportiviteit in een elegant maatpak.
  • Voorzijde
  • Achterzijde
  • En profil

Interieurdesign

Een aanlokkelijke uitstraling.
 
 
 

Verleidelijke kleuren.

Het eerste hoogtepunt is het lichtspel waarmee de inzittenden worden begroet bij het instappen. Wanneer u de temperatuur wijzigt, let dan op de verlichte luchtuitstroomopeningen, die met de nieuw ingestelde temperatuur van kleur veranderen.

Sportiviteit en sensualiteit in perfecte harmonie.

Uw ogen maken een fascinerende reis die begint met het multifunctionele stuurwiel dat met nappaleder is bekleed. Vervolgens trekken de verlichte luchtuitstroomopeningen uw aandacht. Uw blik zweeft verder en blijft in verbazing rusten op het tweekleurige interieurconcept, uitgevoerd in het zogenaamde 'wave'-design, dat golvend van voor naar achter verloopt, en waarin zelfs de B-stijl is geintegreerd. Tot slot bewondert u de afzonderlijke, sportieve stoelen achter, die de exclusiviteit van het interieur nog eens extra benadrukken. Kortom, de CLS is een harmonieuze combinatie van iconisch design en meesterlijke afwerking.

Performance in zijn fraaiste vorm.

De AMG versie overtuigt in alle opzichten.
  • Multimedia
  • MBUX
  • AMG

Ervaar de CLS Coupé

In de showroom bij Louwman