De CLA Shooting Brake.

Play by your rules.

Mercedes-Benz CLA Shootingbrake

De CLA Shooting Brake is een imposante verschijning op de weg en heeft het typische Mercedes-Benz sportwagenuiterlijk. Dat komt onder meer door de smalle koplampen, de diep naar beneden doorgetrokken motorkap en de diamond grille. De tweedelige, smalle achterlichten en de in de achterbumper ondergebrachte kentekenplaat zijn kenmerkend voor de GT-achterzijde met soepele overgang tussen de achterbumper en de achterklep.

Offerte aanvraag
163 PKVermogen
5,9 - 6.4 L per 100 kmGemiddeld verbruik
138 g/kmCO2 uitstoot
specificaties op basis van:
MERCEDES CLA SHOOTING BRAKE 200 AMG Line
Mercedes-Benz CLA Shootingbrake

Frameloze portieren

Zo voelt vrijheid, en zo ziet het er ook uit. De portieren zijn uitgevoerd zonder frames, waardoor ze uiterst licht en elegant ogen. Dat komt gewoonlijk alleen bij coup&eacute:s voor en is dan ook een exclusief feature van de nieuwe CLA Shooting Brake.

Breder spoor

Bij de eerste aanblik valt al direct op dat de nieuwe CLA Shooting Brake heel stevig op zijn wielen staat. Het brede spoor is niet alleen in visueel opzicht een duidelijk statement. De nieuwe CLA Shooting Brake ligt daardoor niet alleen beter op het wegdek, ook de dynamiek in bochten wordt duidelijk verbeterd, net zoals de rechtuitstabiliteit.

Design Shooting Brake

De nieuwe CLA Shooting Brake is uniek. Waarom? Omdat praktische bruikbaarheid en dynamische atletiek gecombineerd zijn tot een geheel autonome stijl. De perfecte proporties van de nieuwe CLA Shooting Brake beginnen bij de licht naar voren overhellende grille met sterrenpatroon, worden voortgezet door de frameloze portieren en gespierde schouderpartij, en eindigen in de opvallende achterzijde.

Klaar om je helemaal thuis te voelen?

Je kunt de CLA Shooting Brake helemaal inrichten volgens jouw eigen regels van de kunst.

Wraparound-design

Je wordt volledig omarmd door het interieur. Het dashboard, de middenconsole en de portierbekleding lopen vloeiend in elkaar over, waardoor voor het aangename 'wraparound'-effect wordt gezorgd. Deze feature is bij de nieuwe CLA net zo uniek als de ruime keuze aan sierdelen voor het interieur en de sfeerverlichting met 64 kleuren die voor fraaie verlichting zorgt.

Voorstoelen met klimaatregeling

Cool blijven. In de nieuwe CLA Shooting Brake is dat heel eenvoudig. Een druk op de knop is voldoende. De als optie leverbare voorstoelen met klimaatregeling zorgen ervoor dat je blijft genieten in het interieur, ook als het overdag of 's nachts heet is.

Widescreen cockpit met touchscreen

De als optie leverbare widescreen cockpit bestaat uit twee HD-displays die achter doorlopend glas zijn ondergebracht. Het rechter mediadisplay is een touchscreen, dat alle infotainmentcontent en voertuiginstellingen bevat. Links bevindt zich een klassiek combi-instrument. Dit instrument is echter alleen 'klassiek' in naam omdat het dankzij verschillende weergavestijlen naar individuele voorkeuren kan worden geconfigureerd.

Ervaar de CLA Shooting Brake

In de showroom bij Louwman