Op tweede pinksterdag zijn onze vestigingen geopend van 12.00 - 17.00 uur. Plan alvast je afspraak.
 

De CLA Coupe.

Play by your rules.

De vernieuwde Mercedes-Benz CLA Coupé

De Mercedes-Benz CLA Coupé is alles wat jou zo bijzonder maakt. De CLA Coupé is helemaal nieuw in de stad en vastberaden om bij iedereen een blijvende indruk achter te laten. Het design van deze Mercedes straalt direct op je af. De performance van deze CLA Coupe geeft je leven vaart. En de interface spreekt jouw taal. Ontdek de vernieuwde CLA Coupé zelf.

Offerte aanvraag
218 PKVermogen
450 NmKoppel
71 - 82 km Actieradius volledig elektrisch (WLTP)
specificaties op basis van:
MERCEDES CLA 250e Coupé
De vernieuwde Mercedes-Benz CLA Coupé

Het exterieur van de Mercedes-Benz CLA Coupé

Bij het exterieur van de Mercedes Benz CLA Coupé zijn geen compromissen gemaakt. Het design van het exterieur van de CLA Coupe is uniek en kent geen gelijke. Meer CLA Coupe bestaat er simpelweg niet. Kenmerkend aan de Mercedes CLA zijn: - Breed spoor - Frameloze portieren - In tweeën gedeelde achterlichten

Breder spoor

Bij een eerste glimp van de Mercedes Benz CLA Coupé valt op dat hij stevig op zijn wielen staat. Met het brede spoor wordt zowel een zichtbaar als voelbaar statement gemaakt. De nieuwe CLA Coupé ligt niet alleen beter op het wegdek, ook de dynamiek in bochten is duidelijk verbeterd, net zoals de rechtuit stabiliteit.

Frameloze portieren

Met de frameloze portieren van de CLA Coupe wordt het tomeloze karakter benadrukt. Het geeft het gevoel van vrijheid en zo ziet het er ook uit. De portieren zonder frames zijn licht en ogen elegant. Verder weet hij met zijn gespierde schouders en brede achterzijde alle aandacht op zich te richten. Dit maakt de Mercedes Benz CLA Coupé nu al legendarisch.

In tweeën gedeelde achterlichten

De achterlichten van de CLA Coupe zijn horizontaal georiënteerd, hierdoor lopen ze vrijwel naadloos over in de achterklep. De bagageruimte heeft daardoor een bredere opening gekregen, waardoor je ook grote objecten gemakkelijk kunt in- en uitladen.

Licht en zicht assistentie

Met de adaptieve grootlichtassistent heb je in de avond en nacht uitstekend zicht, dankzij de intelligente lichtbundel van het grootlicht. Het grootlicht van de Mercedes-Benz CLA Coupé wordt automatisch ingeschakeld en uitgeschakeld wanneer er voorliggers en/of tegemoetkomend verkeer wordt waargenomen. Hierdoor heb je altijd uitstekend zicht. Daarnaast is de CLA Coupé voorzien van high-performance MULTIBEAM LED-koplampen die zorgen voor een betere verlichting op de weg in vergelijking met conventionele koplampen. De MULTIBEAM LED-koplampen reageren afzonderlijk van elkaar op specifieke verkeerssituaties. Speciale afslag- en bochtenverlichting zorgt voor optimaal zicht, zodat je sneller een gevaarlijke situatie kunt waarnemen.

In de rijassistentiepakketten zijn assistentie en veiligheid op een unieke manier gecombineerd. Op basis van kunstmatige intelligentie kunnen de systemen gevaarlijke situaties voor jou signaleren en daarop anticiperen door waarschuwingen te geven of zelfs in te grijpen, indien je niet reageert op de waarschuwingen van de systemen. Kortom, met de nieuwe Mercedes-Benz CLA Coupé voel jij je veilig op de weg.

Voel u thuis in het interieur van de CLA Coupé

De Mercedes-Benz CLA Coupé richt je geheel in op basis van je eigen behoeften en wensen. Hierdoor voel je je al snel thuis in je nieuwe CLA Coupé. Het interieur is onder andere voorzien van: - Modern interieur met ‘wraparound’-design - Voorstoelen met klimaatregeling (optioneel) - Volledig digitale widescreen cockpit

Modern interieur met 'wraparound'-design.

Laat je volledig omarmen door het prachtige 'wraparound'-design interieur van de Mercedes CLA Coupé. Het dashboard, de middenconsole en de portierbekleding lopen naadloos in elkaar over. Hierdoor geeft het interieur jou een aangenaam wraparound gevoel. De sfeerverlichting in het interieur beschikt over 64 kleuren, waardoor het zorgt voor aangename verlichting. Bovendien kun je kiezen uit diverse sierdelen voor het interieur van de Mercedes-Benz CLA Coupé.

Voorstoelen met klimaatregeling

In de CLA Coupe blijf je gewoon cool! Met één druk op de knop regel je automatisch het klimaat in de Mercedes-Benz CLA. Met de optie leverbare voorstoelen met klimaatregeling kun je dag en nacht blijven genieten, ook bij warm weer.

Volledig digitale widescreen cockpit

De zogeheten widescreen cockpit bestaat uit twee HD-displays die achter doorlopend glas zijn ondergebracht. Het rechter mediadisplay is een touchscreen, dat alle infotainmentcontent en voertuiginstellingen bevat. Links bevindt zich een klassiek combi-instrument. Dit instrument is echter alleen 'klassiek' in naam omdat het dankzij verschillende weergavestijlen naar individuele voorkeuren kan worden geconfigureerd

Ga veilig op weg met de CLA Coupé

Dankzij het goed doordachte design en het rijassistentiesysteem uit het hogere segment ga jij met een veilig gevoel de weg op. Je zult merken dat je in de file, tijdens een lange nachtrit, maar ook op onbekende trajecten veel minder wordt belast. De Mercedes-Benz CLA Coupé is voorzien van de allernieuwste technologie op het gebied van rijassistentie, waardoor je onder andere profiteert van:
  • Rijassistentie (Afstandsassistent DISTRONIC, Verkeersbordenherkenning, Dodehoekassistent, PRE-SAFE systeem)
  • Parkeerassistentie (Actieve parkeerassistent met PARKTRONIC, Parkeerpakket met 360°-camera, Parkeerpakket met achteruitrijcamera)
  • Licht en zicht assistentie (Adaptieve grootlichtassistent, High-performance led-koplampen, MULTIBEAM LED)
De rijassistentie bestaat uit meerdere soorten hulp. Dankzij de actieve afstandsassistent DISTRONIC word je minder belast tijdens het autorijden. De DISTRONIC zorgt ervoor dat de Mercedes-Benz CLA Coupé automatisch de juiste afstand houdt ten opzichte van een voorligger. Met de verkeersbordenherkenning kun je met één druk op de knop de voorgeschreven maximumsnelheden overnemen. De snelheid wordt dan continu in de gaten gehouden door de camera of het navigatiesysteem. Verder zorgt de dodehoekassistent voor overzicht wanneer je van rijstrook wisselt. Ook kan het objecten, zoals fietsers en voetgangers, waarnemen die zich in de dodehoek bevinden.

In de Mercedes-Benz CLA Coupé behoort parkeerstress tot het verleden. De actieve parkeerassistentie met PARKTRONIC zorgt ervoor dat je eenvoudig kunt in- en uitparkeren. Samen met de parkeerassistent en de 360°-camera is het gemakkelijk om een geschikte parkeerplaats te vinden. De 360°-camera biedt zicht rondom de auto vanuit vogelvluchtperspectief. De PARKTRONIC helpt je bij het sturen en bij een automatische transmissie kan geassisteerd worden bij het geven van gas, afremmen en schakelen.
Ga veilig op weg met de CLA Coupé

Mercedes-Benz CLA Coupé occasions

Is je interesse gewekt voor de Mercedes-Benz CLA Coupé? Maar ben je eigenlijk op zoek naar een occasion ofwel tweedehands Mercedes-Benz CLA? Dan ben je bij Louwman ook aan het juiste adres. Je vindt bij ons niet alleen nieuwe, maar ook diverse tweedehands auto’s van Mercedes-Benz inclusief garantie.
Mercedes-Benz CLA Coupé occasions

Private Lease

Zorgeloos genieten van de Mercedes-Benz CLA Coupé voor een vast bedrag per maand? Met private lease is het mogelijk. Je bent van harte welkom voor een offerte op maat.

  Plan showroom bezoek
Private Lease

Ervaar de CLA Coupe

In de showroom bij Louwman