Mercedes-AMG GT Roadster

Handcrafted by Racers.

Mercedes-Benz AMG-GT Roadster

In de Mercedes-AMG GT Roadster ervaart u puur rijplezier met al uw zintuigen. Met de AMG GT C wordt deze ervaring verder uitgebreid. Beide modellen kenmerken zich door de voorwaartse drang en het unieke open air-gevoel.

Offerte aanvraag
523 PKVermogen
670 NmKoppel
308 km/hTopsnelheid
specificaties op basis van:
MERCEDES AMG-GT ROADSTER 4.0 384KW S SPEEDSHIFT DCT AUT
Mercedes-Benz AMG-GT Roadster

Toonaangevend. De lange motorkap.

De lange, naar voren getrokken motorkap met geprononceerde powerdomes en luchtuitlaatroosters in matzwart verovert onmiddellijk de harten van sportwagenliefhebbers.

Adembenemend sportwagendesign.

De klassieke sportwagenproporties met een ver naar voren doorgetrokken motorkap en een korte, krachtig ogende achterzijde oefenen een enorme aantrekkingskracht uit.
In gesloten toestand zorgt de kap voor een harmonieuze belijning, net zoals bij een coup&eacute:.

Bijna te fraai om te openen. Bijna.

In gesloten toestand benadrukt de hoogwaardige, uit drie lagen samengestelde stoffen kap in zwart - ook leverbaar in rood of beige - de lichte, puristische indruk van de Mercedes-AMG GT Roadster.

Een interieur dat zijn gelijke niet kent.

Het interieur roept associaties op met de cockpit van een vliegtuig en zorgt voor een adembenemend effect, ook als de kap geopend is. De diepe zitpositie naast de in V8-stijl vormgegeven middenconsole springt direct in het oog. De afwerking van de materialen getuigt zowel zicht- als voelbaar van ambachtelijk vakmanschap.

Cockpit en AMG DRIVE UNIT.

De diepe zitpositie zorgt ervoor dat de bestuurder volledig in de cockpit opgaat en zo een met de auto wordt. Met de bedieningselementen in V8-opstelling vormt de AMG DRIVE UNIT met de nieuwe, innovatieve displayschakelaars de centrale voor de sporttransmissie en alle rijdynamiekfuncties. Met behulp van een schakelaar en de displaytoetsen kunnen onder andere het rijprogramma, de transmissie en ESP worden ingesteld.

AMG Performance-stoelen voor perfecte zijdelingse ondersteuning bij dynamische ritten.

De geprononceerde contouren van de stoelen met ge&iuml:ntegreerde hoofdsteun en AMG-logo bieden ideale zijdelingse ondersteuning bij dynamische ritten.

Stel uw persoonlijke Mercedes-AMG GT Roadster samen.

Het sierdeel geeft het interieur een individuele uitstraling. Het is harmonieus afgestemd op het interieur en zorgt bovendien voor een spannend contrast, dat het interieurdesign verder benadrukt. Tegelijkertijd is het sierdeel een zichtbaar kwaliteitskenmerk van een zorgvuldig afgewerkt premium product.

Ervaar de Mercedes-AMG GT Roadster

In de showroom bij Louwman

Mogelijk interessant voor u:

63 4MATIC+
2024 / Benzine / 15 km
€ 322.617
Mercedes-Benz Certified
4.0
2018 / Benzine / 78.339 km
€ 99.500
63 4MATIC+
2024 / Benzine / 15 km
€ 326.332