Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé.

Life is a race.

Mercedes-Benz AMG-GT 4Door Coupe

Met de Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe kan niet alleen uit de vijf modeluitvoeringen - de AMG GT 43 en 43 4MATIC+, AMG GT 53 4MATIC+, AMG GT 63 4MATIC+ en AMG GT 63 S 4MATIC+ - worden gekozen, maar ook uit talrijke individualiseringsmogelijkheden, zoals drie uitvoeringen van het achtercompartiment, exclusieve pakketten voor zowel het exterieur als het interieur, alsmede een ruime keuze uit verschillende lakken, velgen en remmen.

Offerte aanvraag
639 PKVermogen
900 NmKoppel
315 km/hTopsnelheid
specificaties op basis van:
Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+
Mercedes-Benz AMG-GT 4Door Coupe

Samengebalde energie.

De Mercedes-AMG GT 4-Door Coup&eacute: vormt met zijn sensuele puurheid, markante proporties en volumineus uiterlijk het perfecte voorbeeld van de designfilosofie van AMG.

Brute genialiteit.

Ook de achterzijde van de Mercedes-AMG GT 4-Door Coup&eacute:, met gespierde schouders, een afgeronde achterzijde en geprononceerde wielkasten, maakt direct duidelijk dat dit model bij de GT-familie hoort.

Geheel eigen stijl.

Een geslaagde combinatie van elegantie en sportiviteit. De frameloze zijruiten en de vlakke, ver naar achteren overhellende voorruit vormen speelse elementen van de klassieke coup&eacute:-architectuur.

Alles stevig onder controle.

zodat uw model helemaal uw eigen auto wordt. De verder uitgebreide functionaliteit van MBUX kan namelijk volledig op u worden afgestemd. Wanneer u 'H� Mercedes' zegt, staat MBUX meteen voor u klaar.

U bent op uw bestemming. Zodra u bent ingestapt.

Dankzij het individueel configureerbare combi-instrument en het 31,2 cm (12,3 inch) mediadisplay bevindt alle relevante informatie zich steeds in uw gezichtsveld. Nieuw en uniek zijn de acht in de middenconsole ge&iuml:ntegreerde displaytoetsen en het schakelaarelement in het bedieningspaneel.

Alles stevig onder controle.

Veiligheid gaat hand in hand met comfort. De AMG-stoelen die als optie kunnen worden bekleed in hoogwaardig nappaleder Exclusief of de, eveneens als optie leverbare, AMG Performance-stoelen met een combinatie van nappaleder Exclusief en sportief microvezel DINAMICA met gekleurde contrastsiernaden, zorgen voor uitstekende zijdelingse ondersteuning in bochten.

Eersteklas zitten op alle zitplaatsen.

Meer ruimte, meer power, en meer kippenvel. De Mercedes-AMG GT 4-Door Coup&eacute: beschikt over meer plaats en flexibiliteit. Kortom, tegelijkertijd genieten van een puur autosportgevoel en het comfort van een limousine.

Ervaar de Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé

In de showroom bij Louwman

Mogelijk interessant voor u:

63 4MATIC+
2024 / Benzine / 15 km
€ 322.617
Mercedes-Benz Certified
4.0
2018 / Benzine / 78.339 km
€ 97.500
63 4MATIC+
2024 / Benzine / 15 km
€ 326.332