Lexus IS

Onderscheidend in alle opzichten.

  • Direct naar:
  • Specificaties
  • Interieur
  • Exterieur
  • Aanbod

De IS

Een krachtig design en slimme technologie, dat definieert de Lexus IS 300h. Deze aspecten zorgen ervoor dat de nieuwe IS 300h beschikt over een unieke rijervaring. De IS onderscheidt zich verder met een modern, hightech interieur met een hoogwaardige afwerking.

De Lexus IS 300h heeft een krachtige en efficiënte hybride aandrijflijn met 223pk. De perfecte balans tussen aansprekende prestaties en een laag verbruik.

De Lexus IS is beschikbaar als occasion. Ontdek ons ruime aanbod van deze comfortabele Lexus.
Bekijk het aanbod
223 PKVermogen
1 op 17,2Gemiddeld verbruik
8,4 secondenAcceleratie 0-100 km/h
De IS

Interieur

In het interieur beschikt u onder andere over een 10,3" display, fraai gestikte lederen bekleding en lasergesneden houtaccenten. De rustgevende vormgeving en hoogwaardige afwerking maakt het een schitterend geheel.

Afwerking

Gevoel voor detail: de decoratiepanelen in het interieur van de IS 300h worden met innovatieve lasertechnologie uiterst secuur gesneden, wat onderliggend aluminium subtiel zichtbaar maakt.

Zitpositie

De IS 300h heeft een ruim interieur, dat zich onderscheidt met het comfort en de hoogstaande kwaliteit waar Lexus bekend om staat. Achter het stuur heeft u een sportieve rijhouding, met voorstoelen die in bochten extra zijdelingse steun bieden.

Multi-information display

Op het display achter het stuur kunt u belangrijke informatie aflezen en wordt de weergave aangepast wanneer u de Sport-modus selecteert.  Zo worden de aanwijzingen van het navigatiesysteem weergegeven en kunt u de namen, telefoonnummers en eventueel zelfs een foto van uw contactpersonen zien.

Exterieur

Om inspiratie op te doen voor het exterieur van de Lexus IS hebben de designers de hele wereld rondgereisd en veel klanten gesproken. Het meest opvallende aan het uiterlijk van de nieuwe IS 300h is de neus. De neus is in lijn met de RC en LC. De grille is namelijk gelijk aan de neus van deze modellen. Daarnaast beschikt het model over opvallende luchtinlaten om de aerodynamica te verbeteren en LED-verlichting in een ‘L-vorm’ bovenop de luchtinlaten.

Actieve veiligheid

De Lexus IS 300h is standaard uitgerust met veel actieve veiligheidssystemen. Dit Lexus Safety System+ bestaat uit All-Speed Dynamic Radar Cruise Control, Pre-Collision System (PCS) met Pedestrian Detection, Lane Keep Assist met Lane Departure Alert met Steering Assist, Road Sign Assist (RSA), Adaptive High-beam System (ABS) en Intelligent High-Beam koplampen/Automatic High Beam (AHB).

Uitvoeringen

Welke uitvoering past het beste bij u? Dankzij de ruime keuze aan uitvoeringen is er altijd een Lexus IS 300h die bij u past. Voor de meest sportieve uitrusting kiest u de F SPORT Line. Deze uitvoering heeft het meest dynamische in- en exterieur, met o.a. een exclusieve Lexus-grille, F SPORT Line velgen en sportieve details in het interieur.

Hybride aandrijflijn

Dankzij de hybride aandrijflijn is de Lexus IS 300h in staat om tot een snelheid van 65 km/h volledig elektrisch te rijden. Daarna springt de brandstofmotor bij en heeft de elektromotor een ondersteunende rol voor extra kracht. Door de perfecte samenwerking tussen de elektro- en benzinemotor biedt de IS een bijzonder soepele en krachtige rijervaring.

Vind uw Lexus IS

Bij Louwman.

Mogelijk interessant voor u:

300h Hybrid Edition 30
2019 / Hybride / 69.665 km
€ 31.950
300h Hybrid Luxury Line
2018 / Hybride / 71.834 km
€ 33.950