bekijk alle modellen  

BYD TANG.

De 100% elektrische SUV die alles in huis heeft

  • Direct naar:
  • Specificaties
  • Rijden
  • Interieur

Zevenzitter SUV 

Een merk dat Build Your Dreams heet en dan ook echt een droom van een auto maakt: de BYD TANG. Deze 100% elektrische SUV heeft alles in huis: zeven zitplekken, een fraai design, allerlei moderne voorzieningen om je veilig van A naar B te brengen en innovaties die elke rit een feestje maken. 
 

Proefrit aanvragen
400 kmActieradius WLTP
4,6 s0-100 km/u
1655 LBagageruimte
Zevenzitter SUV 

Prikkel je zintuigen

BYD snapt dat autorijden veel meer is dan op je bestemming komen. Het is een zintuigelijke ervaring — eentje waar je elke rit plezier aan beleeft. Daarom ziet het interieur er niet alleen fantastisch uit, maar voldoet het met allerlei innovatieve opties en comfort aan je behoeften.

Welkom in je eigen show 

De TANG is voorzien van omgevingslicht (31 kleuren) dat je naar wens aanpast aan je stemming. Ook een passend muziekje? Het high-end geluidssysteem met 12 luidsprekers trakteren je op een ongerept, natuurlijk geluid — om aan al je auditieve behoeften te voldoen. Een ware theaterervaring op voor jou en je passagiers!

Veilig verplaatsen

Volop genieten van je rit kan alleen als je je veilig voelt. TANG staat voor een geweldige gemoedsrust: met de nieuwste rijhulpapparatuur, waaronder 25 ultramoderne veiligheidsvoorzieningen zoals een HD-surroundcamera (360°), 11 buitenradars en Advanced Driver Assistance Systems. Als bestuurder is het gemakkelijk concentreren op het rijden, want alle informatie op het scherm bevindt zich precies in je blikveld. Een droomauto die je rit naast leuk ook nog eens comfortabel, ontspannen en veilig maakt.

Jij bepaalt 

De afstemming zit niet alleen in het design. Jij hebt de touwtjes — of het stuur — in handen: met de innovatieve bediening met lichtdesign, midden in je BYD, schakel je binnen enkele seconden over naar verschillende functies en instellingen. En dat alles terwijl je comfortabel zit in de ergonomische en prachtig vormgegeven stoelen.

Alles in harmonie

Het merk steekt niet de draak met hun afkomst, maar laten juist de draken uit oude sages, sprookjes en mythes terugkomen in het design. Met de uitstraling van indrukwekkende, explosieve kracht als resultaat. BYD’s hoofdontwerper Wolfgang Egger gaf samen met zijn ontwerpteam van wereldklasse de TANG vorm. Uitmuntend vakmanschap, een dynamisch karakter en een stijlvol strak design.

Inpakken en wegwezen

De SUV met zeven zitplaatsen biedt ook nog eens een enorme bagageruimte van 1.655 liter*. Flexibel in te delen dankzij de 60/40 gedeelde en neerklapbare achterbank. Op naar je volgende avontuur! Meer opbergruimte nodig? Met de dakdragers op de TANG is alles mogelijk.

Prestaties van jewelste 

Combineer TANG met behulp Duitse expertise en je krijgt, met welke snelheid je ook rijdt, constant comfort, stabiliteit en souplesse. Te danken aan volledig aluminium, onafhankelijke voor- en achtervering met snelle reactie, hoge prestaties en een laag gewicht. Max Verstappen, move over!

De SUV met ultieme eigenschappen 

Maximale grip en energie-efficiëntie? Dat regelt de TANG voor je door automatisch en ongemerkt te schakelen tussen twee verschillende standen: Front Wheel Drive (FWD) en All Wheel Drive (AWD). Daar heb je zelf geen omkijken naar. Onverwacht remmen? Je staat snel en soepel stil dankzij het Bosch IPB-systeem en hoogwaardige Brembo-remklauwen. Genieten geblazen — de auto doet al het (denk)werk voor je.

Kennismaken met TANG van BYD doe je bij Louwman: de nationale dealer van dit mooie merk. Boek jij je proefrit? 

Plan een afspraak in om te komen proefrijden. We heten je graag welkom in onze vestigingen BYD Louwman Amsterdam en BYD Louwman Rotterdam.  Vragen of mogelijkheden bespreken? Onze specialisten helpen je graag en hebben de antwoorden paraat.

Proefrit aanvragen
Kennismaken met TANG van BYD doe je bij Louwman: de nationale dealer van dit mooie merk. Boek jij je proefrit? 

De BYD TANG

Ontdek 'm bij één van onze vestigingen.