bekijk alle modellen  

BYD SEAL.

Dynamisch & intelligent

De 100% elektrische sedan.

De BYD SEAL is een aantrekkelijke, dynamische, sportieve en geavanceerde 100% elektrische sedan. Ben je klaar voor een meerdaags avontuur? Met de uiterst efficiënte 82 kWh Blade Battery en een bereik tot 570 km (WLTP) hoef je geen concessies te doen. Bovendien kun je de SEAL in slechts 26 minuten opladen van 30-80%. Deze auto is verkrijgbaar met zowel achterwielaandrijving als vierwielaandrijving.
570 kmActieradius WLTP
5,9 s0-100 km/u
230 kW/313 pkVermogen

Specificaties op basis van standaarduitvoering.

Vierwielaandrijving: 0-100 km/u 3,8 seconden van 0-100 km/h - 530 pk.

De 100% elektrische sedan.

Blikvanger

De BYD SEAL wordt gekenmerkt door strakke en atletische lijnen. Het heeft een lage neus, een vloeiende A-stijl, een dak met een ronde vorm en aflopende lijnen naar de achterkant, waardoor het silhouet een natuurlijke en sportieve uitstraling heeft.

Oog voor detail

De gestroomlijnde carrosserie van de BYD SEAL heeft een extreem lage weerstandscoëfficiënt van 0,219. Dit zorgt voor een efficiënt en aerodynamisch ontwerp.

Indrukwekkend bereik

Als elektrische auto biedt de BYD SEAL ook de voordelen van emissievrij rijden. Geniet van een stille en milieuvriendelijke rijervaring, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een schonere en duurzamere toekomst. Met een indrukwekkende actieradius en snellaadopties hoef je je nooit zorgen te maken over het bereik.

Sportief silhouet

De BYD SEAL kenmerkt zich door strakke, atletische lijnen. Met een lage neus, de vloeiende A-stijl, de ronde vorm van het dak en de aflopende lijnen naar de achterkant doet het silhouet natuurlijk en sportief aan.

Ervaar 'm binnenkort

Mis geen updates en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de BYD SEAL.

Blijf op de hoogte
Ervaar 'm binnenkort

De BYD SEAL

Ontdek 'm binnenkort bij één van onze vestigingen.