bekijk alle modellen  

BYD ATTO 3.

Een bijzondere bolide

  • Direct naar:
  • Specificaties
  • Exterieur
  • Interieur

Stijlvolle, sportieve, speelse schik

De ATTO 3 van BYD is ontworpen voor plezier, comfort én de toekomst. Het is meer dan een auto, want deze elektrische bolide is ook te gebruiken als je persoonlijke, mobiele energiecentrale voor het opladen van je elektrische apparaten: waar en wanneer je maar wil. BYD vindt en bewijst dat autorijden zo veel meer is dan van A naar B komen. Een droom van een auto, met alle eigenschappen die je iedere dag een opwindende rijervaring bieden.
 

Proefrit aanvragen
420 kmActieradius WLTP
7,3 s0-100 km/u
1338 LBagageruimte
Stijlvolle, sportieve, speelse schik

Briljant vanbinnen

BYD maakt auto's die passen bij een duurzame, betere toekomst. En daar past mobiliteit op hun manier absoluut bij. De ATTO 3 is niet alleen qua rijeigenschappen een genot — ook het interieur is slim en innovatief ontwikkeld.

Veganistisch, verstelbaar, verwarmd

Een auto voor de toekomst én comfort — alleen de ergonomisch geïntegreerde sportstoelen bewijzen dat al. Gemaakt van veganistisch leder en de voorstoelen zijn ook nog eens elektrisch verstelbaar en verwarmd.

Stijlvolle speelsheid

Het speelse interieur maakt dat je er stijlvol bij zit in de ATTO 3. Zo sluit het middenconsole precies aan bij alles wat je nodig hebt voor een energieke en positieve levenshouding onderweg, zit je dus goed in die ergonomische sportstoelen en kent het interieur leuke details: luidsprekers in de deur met echt te bespelen snaren, meerkleurige sfeerverlichting die zich aanpast aan je stemming en de muziek en een armsteun die geïnspireerd is op een loopband in de sportschool.

Verrassend ruim en gebruiksvriendelijk

ATTO 3 is zo ontworpen dat er ruimte is voor iedereen. De vloer achterin is volledig vlak, waardoor de passagiers op de achterbank van meer lucht en beenruimte genieten. De bagageruimte is met 1.338 liter ook groot — en het verborgen bergvak biedt je alle mogelijkheden om elke reis tot de rand te vullen met plezier, gemak en heel veel koffers.

De ideale match

ATTO 3 is dé match met jouw levensstijl. Combineer de uitgesproken, karakteristieke taillelijn met ruime keuze uit stijlvolle velgen en je weet zeker dat het aerodynamische en sportieve design perfect bij jou en je wensen past.

Beauty én brains

Deze auto staat voor beauty én brains. Uitgerust met de unieke BYD Blade Battery — exclusief ontworpen voor puur elektrische voertuigen. Deze basis is het podium waarop de intelligentie, efficiëntie, veiligheid en esthetiek van de ATTO 3 schitteren. Veiliger, efficiënter en daardoor een groter bereik bij lage temperaturen. En dat alles in deze mooie verpakking.

Een geweldige draak van een auto

Het ontwerp van de BYD Atto 3 is geïnspireerd op de Chinese draak: een Dragon Face-design waarbij de koplampen en het snorretje erboven geïnspireerd zijn op de sierlijke looks van een draak. Springt de vonk ook bij jou al over?

Blik op de toekomst én op de weg

Beter (uit)zicht: het strakke ontwerp van de koplampen, in lijn met de doorgetrokken achterlichten, ziet er fantastisch uit én laat je beter zien. De bredere lichtbundel en het unieke dynamisch meesturende licht geven je een betere rijervaring in het donker. Ook daarmee houdt de BYD ATTO 3 je veiliger dan ooit.

Maak kennis met de ATTO 3 van BYD. Plan je proefrit bij Louwman.

Plan een afspraak in om te komen proefrijden. We heten je graag welkom in onze vestigingen BYD Louwman Amsterdam en BYD Louwman Rotterdam. Onze specialisten helpen je ook graag met het beantwoorden van je vragen en het bekijken van je mogelijkheden.
Maak kennis met de ATTO 3 van BYD. Plan je proefrit bij Louwman.

De BYD ATTO-3

Ontdek 'm bij één van onze vestigingen.