HomeLexusRed Carpet Treatment
 

Lexus Red Carpet Treatment

Net dat stapje meer met een Lexus

Bij de aanschaf van uw Lexus bij Louwman Dealerbedrijven zorgen wij voor net dat stapje extra. Of u nu een nieuwe of een gebruikte Lexus rijdt, zolang deze bij een van de Lexus Louwman-vestigingen in onderhoud is kunt u rekenen op een aantal privileges dankzij de Red Carpet Treatment van Lexus. Als Lexus rijder vinden wij dat u moet kunnen genieten van onbezorgd rijplezier en comfort vandaar ook dat u altijd recht heeft op deze premium service van Lexus. Bekijk hieronder waar u recht op heeft met de Lexus Red Carpet Treatment:
 • Haal- en brengservice*
  Overvolle agenda? Bij Louwman Lexus halen we u gewoon op thuis of in elke andere plaats in Nederland. U betaalt alleen de brandstof.
 • Vervangend vervoer
  De eerste honderd kilometer zijn gratis. U betaalt alleen de brandstof. Daarna betaalt u een kilometervergoeding die afhankelijk is van het type Lexus. 
 • Een vaste servicemonteur
  U heeft recht op een vaste serviceadviseur die uw Lexus door en door kent. Wanneer u hier behoefte aan heeft kunt u dit zelf bij ons aangeven.
 • Schoon van binnen, schoon van buiten
  Uiteraard zorgen wij er voor dat na elke onderhoudsbeurt zowel het interieur als het exterieur van uw Lexus helemaal schoon zijn. 
 • Exclusief magazine
  U ontvangt het magazine My Lexus boordevol Lexus verhalen, interviews en lifestyle gerelateerde onderwerpen.
Benieuwd naar onze aanbod nieuwe modellen? Kijk dan hier. Neem voor meer informatie over de Lexus Red Carpet Treatment contact op met uw service adviseur.

* Deze service geldt als de servicewerkzaamheden minimaal anderhalf uur bedragen en geldt niet bij glas- en plaatwerkreparaties.