RC F 10TH ANNIVERSARY EDITION

Lexus’ sportlabel F bestaat 10 jaar

Speciaal voor dit jubileum ontwikkelde Lexus de RC F 10th Anniversary Edition. Een uiterst exclusieve RC F waarvan slechts 240 exemplaren zijn gebouwd. Wereldwijd welteverstaan. Slechts één exemplaar daarvan is beschikbaar in Nederland. Van en voor deze ene auto is zelfs een complete campagne is gemaakt, inclusief video en fotoboek.

Heeft u interesse in dit unieke exemplaar?
Neem dan contact op met Lexus Nederland via 0800-0315


Neem contact op

GELIMITEERDE UITVOERING

De gelimiteerde uitvoering van de RC F brengt het exclusieve en sportieve karakter van Lexus’ high performance sportcoupé op een nog hoger plan. De bijzonder zeldzame jubileumversie blijft trouw aan het DNA van Lexus’ sportlabel F. Auto’s die gemaakt zijn om te presteren. Met een speciaal voor dat doel ontwikkelde motor. En met rijeigenschappen afgestemd op pure dynamiek.

  • Lexus' krachtigste V8 tot nu toe
  • Atmosferische 5,0-liter benzinemotor
  • 477 PK
  • 8-traps Sport Direct Shift transmissie
  • 0-100 km/u in 4,5 seconden
  • topsnelheid 270 km/u

UITGEVOERD IN KOOLSTOFVEZEL

De RC F 10th Anniversary Edition is gebaseerd op de Carbon Edition. Het dak, de motorkap en de achterspoiler zijn uitgevoerd in koolstofvezel. De carrosseriekleur Matte Mercury Grey benadrukt het gespierde design van de sportcoupé. De mat grijze kleur vormt een fraai contrast met de speciale 19” gesmeden lichtmetalen velgen uitgevoerd in hoogglanszwart. De grote en duidelijk zichtbare remklauwen zijn blauw en voorzien van het F-logo. Verder is de RC F 10th Anniversary Edition uitgevoerd met straffere performance dempers.
BLUE CARBON


De kleur blauw keert terug in het interieur met als kleurthema Blue Carbon. De sportstoelen (met verwarming én ventilatie) zijn bekleed met opvallend blauw anilineleder met witte accenten. In de hoofdsteunen is het F-logo aangebracht. De levendig blauwe kleur is ook te vinden op het verwarmbare stuurwiel, de versnellingspookknop en de bovenkant van het instrumentarium. En ook de veiligheidsgordels zijn blauw. De armsteunen van de portieren hebben een sportieve carbon-afwerking in blauw, zwart en zilver.


Neem contact op

SUPERIEUR WEGGEDRAG

Voor een superieur weggedrag in bochten, is de RC F 10th Anniversary Edition standaard uitgerust met een Torsen® Limited Slip Differentieel. Uw veiligheid wordt gewaarborgd door de geavanceerde actieve veiligheidssystemen van Lexus Safety System+ zoals een Blind Spot Monitor en Rear Cross Traffic Alert.

De exclusieve Lexus RC F 10th Anniversary Edition is verkrijgbaar voor € 159.995,- (incl. btw, BPM en kosten rijklaar maken). Behalve van het geweldige geluid van de V8 geniet u als bestuurder ook van de ongekende sound van het Mark Levinson® Premium Surround System.
Heeft u interesse in het enige Nederlandse exemplaar van de RC F 10th Anniversary Edition? Neem dan contact op met Lexus Nederland via 0800-0315


Neem contact op