Lexus LS

Gastvrijheid, vakmanschap, en het mooiste design: de Lexus LS 500h

Het nieuwe GA-L platform

Wellicht kent u het GA-L platform uit de topklasse coupé, de LC 500h. Dit platform heeft een kortere wielbasis en is ook het stijfste platform wat Lexus heeft ontwikkeld. Het lagere zwaartepunt en de centralere, lagere positie van de motor geven de carrosserie meer comfort en stabiliteit. U zult als bestuurder merken dat de LS 500h ook meer dynamiek kent tijdens het rijden. Meerdere technologieën zorgen ervoor dat u rijdynamiek en comfort perfect zult ervaren. Neem bijvoorbeeld het geavanceerde chassiscontrolesysteem VDIM, dat standaard is op de LS500h. Vehicle Dynamics Integrated Management zorgt voor betere tractie, wendbaarheid, veiligheid en rijcomfort op een hoog niveau. Voor nog meer wendbaarheid is er Lexus Dynamic Handling. Dit vierwielbesturingssysteem zorgt voor een kortere draaicirkel en een comfortabelere verplaatsing tijdens het rijden op lange stukken. Het rijcomfort kan nooit hoog genoeg zijn, maar krijgt in de Lexus LS 500h toch echt een extra dimensie door de optionele luchtvering en actieve stabilisatoren. 

Japans vakmanschap

Motor

Omotenashi

Sound of silence

Het geluid dat de motor produceert is zodanig getuned dat het sportief klinkt, maar zónder dat dit in het interieur overduidelijk hoorbaar is. Hoe dit komt? Active Noise Control is een systeem dat geluidsfrequenties kan detecteren en er een perfect tegengeluid voor kan produceren. Het resultaat is de sound of silence. U kunt genieten van een heerlijk stille rij-ervaring. De geluiden die u juist wél wil horen zullen ook op de allerbeste manier klinken. Standaard is de Lexus LS uitgerust met een audio-installatie van producent Mark Levinson. Deze premium installatie levert kristalhelder geluid en is zelfs optioneel leverbaar als 3D surround system waardoor er zelfs muziek door de speakers in de hemelbekleding komt. Remote Touch met smartphone-integratie maakt met de goede gebruikerservaring de cirkel rond.

Veiligheid

 
 

Bestellen op Auto.nl

Een auto kopen bij Auto.nl - Hoe gaat het in zijn werk?

Bij onze partner auto.nl bestel je deze auto gewoon vanuit je luie stoel. Dan krijg je niet alleen 1 jaar BOVAG garantie, je auto wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd. Bovendien heb je bij online aankopen altijd recht op 14 dagen bedenktermijn. Bevalt de auto niet? Dan halen we de auto op en krijg je het volledige aankoopbedrag weer teruggestort.
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Gratis thuisbezorgd
  • Vaste lage prijs