HomeLexusFabrieksgarantie Lexus
 

Fabrieksgarantie op uw Lexus

Standaard drie jaar of tot de 100.000 kilometer fabrieksgarantie op uw nieuwe Lexus

Bij de aanschaf van uw nieuwe Lexus garanderen wij u bij Louwman jarenlang onbezorgd rijplezier. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn aan uw Lexus dan heeft u recht op drie jaar fabrieksgarantie of tot 100.000 kilometer. Voor onze hybrides geldt zelfs een fabrieksgarantie van 5 jaar. Wilt u meer weten over de fabrieksgarantie van Lexus? Vraag het onze verkoopadviseurs.

Neem contact met ons op

Drie jaar fabrieksgarantie

Wanneer u een nieuwe Lexus bij Louwman koopt heeft u recht op 3 jaar lang of tot de 100.000 kilometer fabrieksgarantie. Deze standaard fabrieksgarantie geldt voor elk defect dat bij normaal gebruik het gevolg is van een fout bij fabricage of montage.

De Lexus fabrieksgarantie bestaat uit de volgende drie onderdelen:
 • Basisgarantie
  Bij aanschaf van uw nieuwe Lexus ontvangt u drie jaar lang of tot de 100.000 kilometer basisgarantie. Voor het eerste jaar geldt geen kilometerbeperking en mocht u als gevolg van een defect langs de kant van de weg staan dan vallen ook de kosten van transport naar de dealer onder de basisgarantie. 
 • 12 jaar carrosseriegarantie
  U krijgt garantie op de carrosserie wanneer er sprake is van doorroesting van binnenuit en wanneer dit te wijten is aan materiaal- of productiefouten. Ook voor deze garantievorm geldt het eerste jaar geen kilometerbeperking. Onder 'carrosserie' verstaan wij alle originele Lexus plaatwerkdelen zoals de motorkap, de portieren, de achterklep en de bodemplaat. Let op onderdelen die hierop bevestigd zijn zoals lijsten, bumpers en scharnieren vallen hier niet onder.
 • 3 jaar garantie op oppervlakteroest en lakwerk
  U krijgt garantie wanneer er sprake is van oppervlakteroest en lakdefecten als gevolg van materiaal- of productiefouten. Voor deze garantie geldt geen kilometerbeperking.
5 jaar hybride fabrieksgarantie
Bij Louwman garanderen wij u ongekend rijplezier met het Full Hybrid syteem van Lexus. Vandaar ook dat wij vinden dat u 5 jaar recht heeft op de Lexus hybridegarantie. Ook hier geldt dat u recht heeft op garantie voor elk defect dat bij normaal gebruik het gevolg is van een fout bij fabricage of montage. U heeft hierbij garantie op de hybride accu, de elektronische stuureenheid van de hybride batterij. de Power Control Unit, de hybride inverter en converter. Tijdens het eerste jaar rekenen wij geen kilometerbeperking en ook de kosten voor transport naar de dealer worden vergoed wanneer reparatie niet ter plekke kan worden opgelost. Na de vijf jaar hybridegarantie adviseren wij u jaarlijks of na iedere 15.000 kilometer een Hybrid Health Check uit te laten voeren. Wilt u meer informatie over de fabrieksgarantie? Vraag uw verkoopadviseurs naar de voorwaarden.

Lexus Extra Garantie

Wilt u na de drie jaar fabrieksgarantie nog steeds onveranderd zorgeloos blijven rijden in uw Lexus? Kies dan voor de Lexus Extra Garantie. Hiermee verlengt u uw garantieperiode van uw Lexus met 1 of 2 jaar. Op deze manier voorkomt u onverwachte financiële tegenvallers. Het enige wat voor u van belang is dat u uw Lexus heeft onderhouden bij een Lexus-dealer.

De voordelen van Lexus Extra Garantie:
 • Geen eigen risico.
 • Geen onverwachte reparatiekosten.
 • Extra zekerheid voor een eenmalig bedrag.
 • Overdraagbaar, dus gunstige invloed op de waarde van uw Lexus bij verkoop.

- Lexus Extra Garantie tarieven - Lexus Extra Garantie voorwaarden

Lexus Select

Heeft u uw een gebruikte Lexus bij Louwman aangeschaft? Dan heeft u mogelijk recht op het Lexus Select occasionprogramma. U ontvangt hiermee twee jaar Lexus Select garantie, want ook een gebruikte Lexus is door ons zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit.

Wanneer u kiest voor een gebruikte Lexus uit het Select programma kiest ook ook voor:
 • De zekerheid van een nieuwe auto.
 • Alle rijeigenschappen die een Lexus zo comfortabel en kwalitatief maken.
 • Red Carpet Treatment.
Voor vragen over de Lexus fabrieksgarantie, Extra Garantie of het Lexus Select kunt u terecht bij onze vekoopadvsieurs.