Ontdek de nieuwe Mercedes-Benz C300e bij Louwman
Inhoud

Ontdek de nieuwe Mercedes-Benz C300e bij Louwman

Sander
Door Sander in Algemeen op 11 mei 2022
De Mercedes C-Klasse is er nu ook als plugin-hybride: de Mercedes-Benz C300e. En wat voor eentje! Een flinke actieradius, comfortabel onderstel, een briljant samenspel tussen elektro- en verbrandingsmotor, goede looks en een berg aan gemak. Ontdek de nieuwe Mercedes-Benz 300e bij Louwman!

Mercedes-Benz C300e: waarom een Mercedes-Benz hybrid?

De nieuwe Mercedes-Benz C300e is duurzaam en zuinig. Dankzij de lage uitstoot van CO2 heeft de C300e een kleine ecologische voetafdruk — wat betekent dat je je steentje bijdraagt aan het milieu. De Mercedes-Benz C300e rijdt ook 100% in elektrische modus, dus dat bespaart een hoop brandstof. Meer redenen om voor de Mercedes-Benz C300e hybrid te gaan:
  • verbonden en slim
  • goede prestaties en gebruiksgemak
  • soepel en een comfortabele rijdersauto
  • veiligheid

Verbonden en slim

In de Mercedes-Benz C300e is het simpelweg ontspannen geblazen. Comfortfuncties nemen je werk uit handen, zoals het geavanceerde ENERGIZING-pakket plus. Je Mercedes-Benz hybrid verandert daarmee meteen in een wellness-oase. Sterker nog: zelfs als je niet in de auto zit, is er van alles mogelijk. De app zorgt voor pre-klimatisatie van de Mercedes-Benz C300e — al vanaf het instappen genieten van de temperatuur die jij fijn vindt! Je stelt alleen de tijd en gewenste temperatuur in en de Mercedes-Benz hybrid doet de rest. Maar dat is niet het enige wat voor die slimheid zorgt. Geavanceerde technologie in de Mercedes Hybrid maakt het mogelijk dat je C300e gebruik maakt van navigatiegegevens, snelheidslimieten en topografie om de actieradius te vergroten. Handig! Het multimediasysteem MBUX leert steeds bij. Op deze manier past het systeem zich steeds beter aan jou en je voorkeuren aan.

Mercedes-Benz C300e 2022 Louwman Mercedes-Benz C300e 2022 Louwman Mercedes-Benz C300e 2022 Louwman

Goede prestaties en gebruiksgemak

Bij het verkeerslicht als eerste weg? Van 0 tot 100 km/uur doe je in minder dan zes seconden, dus dat moet lukken. En dat betekent niet dat je enorm inlevert op je actieradius. De grote actieradius van 100 elektrische kilometers komt niet alleen door de grootte van het accupakket — ook gaat de aandrijflijn héél zuinig met de stroom om. De Mercedes-Benz C300e kent verschillende rijmodi: de Eco-modus, die de gelijktijdige werking van beide motoren optimaliseert, de Elektrische modus om emissievrij te rijden tot 140 km/uur en de Sport-modus die zorgt voor een verbeterd boost-effect: de Mercedes-Benz C300e hybrid past zich aan al je behoeften aan, altijd en overal.

Soepel en een comfortabele rijdersauto

De Mercedes-Benz C300e heeft alle comfort van een brandstofaangedreven bolide — en meer dan dat. De 300e Hybrid brengt absoluut rijplezier: het hoge gecombineerde koppel en de soepele automatische transmissie zorgen voor zacht rijgedrag bij lage toerentallen. Ontspanning alom! Verder is de auto royaal in ruimte, is het memorypakket beschikbaar om stoelen te laten onthouden welke standen bij wie horen en is de Mercedes-Benz C300e zelfs voorzien van sfeerverlichting. In 64 kleuren. Wat wil een mens nog meer?

Veiligheid boven alles bij de Mercedes-Benz C300e

Een auto is pas écht comfortabel en zorgt pas voor ontspanning als je je op en top veilig voelt. En dat snappen ze bij Mercedes-Benz. De geavanceerde veiligheids- en assistentiesystemen zorgen ervoor dat je je op ieder moment en in iedere omstandigheid veilig voelt. Mercedes-Benz Intelligent Drive maakt elke rit een beschermde en unieke ervaring. Sensoren maken rijden én parkeren een feestje.

Ontdek ons C-Klasse aanbodMeer over de C-Klasse

Blijf op de hoogte.
Volg ons op social media