Coronavirus Onze werkplaatsen zijn open en onze showrooms zijn geopend op afspraak. Meer informatie
 

Louwman Lease & Mobility

Direct whatsappen
HomeZakelijk
 

Totaalmobiliteit voor bedrijven

Louwman Lease & Mobility is het aanspreekpunt voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een totaal oplossing voor mobiliteit. Wij ondersteunen ondernemers bij de samenstelling en het beheer van hun wagenparken en mobiliteitsregelingen. Aan de hand van een persoonlijke inventarisatie helpen wij ondernemers graag de mobiliteitskosten van hun bedrijf te optimaliseren, beheersbaar te maken en deze aan te laten sluiten op de ondernemingsdoelstellingen.

Wilt u weten wat Louwman Lease & Mobility voor u en uw onderneming kan betekenen? Neem direct contact met ons op!
 
Mail ons  Whatsapp ons

Waarom Louwman Lease en mobility?

 One-stop shopping voor ondernemers en zakelijke rijders

 Specialist in totaalmobiliteit

 Persoonlijk advies op maat

 Uitgebreid merkenportfolio

 Landelijke dekking

 Al bijna 100 Jaar ervaring

Onze klanten: PEAK-IT

Ruim 70 medewerkers van PEAK-IT ontvingen de sleutels van een gloednieuwe Peugeot 208 Allure Blue Lease bij het Louwman Museum in Den Haag. In de komende twee jaar zal het gehele wagenpark (ruim 200 auto’s) gefaseerd vervangen worden door dit nieuwe model. De eerste levering in het Louwman Museum was een waar spektakel, bekijk de video!

Onze klanten: SDMZ

Louwman is partner van Stichting Duurzame Mobiliteit Zeeland en ondersteunt hiermee duurzame mobiliteitsinitiatieven in Zeeland. SDMZ biedt een platform met deelauto's, welke beschikbaar zijn in heel Zeeland voor zowel zakelijke als particuliere klanten.