Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken
Louwman Amstelveen
Bouwerij 6
1185 XX Amstelveen
Telefoon: 020-3473999

 

E-mail: info@louwman-amstelveen.nl
Website: www.toyota-amstelveen.nl

 

Werkplaatsafspraak maken Occasions Amstelveen Contactformulier invullen

Louwman Amstelveen

Louwman Amstelveen is sinds 1968 officieel Toyota dealer voor Amstelveen en omstreken. Voorheen onder de naam Compier autobedrijf, maar tegenwoordig als Louwman Amstelveen. Wij zijn al jaren de officiële Toyota dealer in de regio Amstelland. Of het gaat om een nieuwe Toyota, een occasion of onderhoud aan uw Toyota, wij helpen u uiteraard graag.

Toyota showroom

Wanneer u kiest voor een Toyota, bent u verzekerd van kwaliteit en het comfort. Louwman Amstelveen is daarom ook trots op het Toyota-dealerschap. Met een showroom vol met nieuwe Toyota-modellen bent u natuurlijk ook meer dan welkom. Naast een volle showroom hebben wij ook diverse Toyota's voor u klaar staan om mee proef te rijden. Wilt u alvast weten wat de door u gewenste Toyota kost? Vraag dan gemakkelijk online een offerte aan.

Altijd méér dan 800 occasions

Naast diverse nieuwe Toyota modellen heeft Louwman Amstelveen rond de 50 occasions op voorraad staan. Uiteraard worden alle occasions van Louwman geleverd met garantie én de unieke Louwman Service Card. Naast de 50 gebruikte auto's maken wij deel uit van de Louwman Dealerbedrijven. Ziet u een auto bij een andere Louwman vestiging? Dan halen wij deze voor u op zodat u altijd de keuze heeft uit meer dan 800 occasions. Neem voor vragen direct telefonisch contact op via: 020 - 347 39 99.

Onderhoud en reparatie aan uw Toyota

Gedegen onderhoud op de voorgeschreven momenten garandeert de spreekwoordelijke betrouwbaarheid van uw Toyota. Bij Louwman Amstelveen is hij daarvoor in de beste handen. In onze moderne garage werken wij volgens de officiële fabrieksrichtlijnen en met originele Toyota kwaliteitsonderdelen. De prijzen vallen ongetwijfeld mee; voor vrijwel alle Toyota modellen bestaan vastgestelde onderhoudstarieven. Lees alles over de onderhoudsprijzen van Toyota.  

Graag tot ziens bij Louwman Amstelveen!

Openingstijden

  Showroom Werkplaats Magazijn
Ma t/m Wo 08.00 - 18.00 uur 07.45 - 17.30 uur -
Do 08.00 - 20.00 uur 07.45 - 17.30 uur -
Vr 08.00 - 18.00 uur 07.45 - 17.30 uur -
Za 09.00 - 17.00 uur gesloten -
 
Uitzondering * Openingstijden zijn van werkplaatsreceptie. Aanwezigheid autotechnici kan afwijken.

 

Louwman Amstelveen
Bouwerij 6
1185 XX Amstelveen
Telefoon: 020-3473999

 

E-mail: info@louwman-amstelveen.nl
Website: www.toyota-amstelveen.nl
Routebeschrijving Werkplaatsafspraak maken Occasions Amstelveen Contactformulier invullen
Terug naar boven