Momenteel gesloten

Lexus Utrecht

Proostwetering 53 | 3543 AC | Utrecht
Plan een werkplaatsafspraak  Plan uw route

Showroom

Maandag
7:00
-
18:00
Dinsdag
7:00
-
18:00
Woensdag
7:00
-
18:00
Donderdag
7:00
-
18:00
Vrijdag
7:00
-
18:00
Zaterdag
10:00
-
17:00
Zondag
gesloten

Werkplaatsreceptie

Maandag
8:00
-
18:00
Dinsdag
8:00
-
18:00
Woensdag
8:00
-
18:00
Donderdag
8:00
-
18:00
Vrijdag
8:00
-
18:00
Zaterdag
10:00
-
13:00
Zondag
gesloten

Uitzonderingen

Lexus Utrecht

Welkom bij Lexus Utrecht

Voor alle mooie premium modellen van Lexus kunt u terecht bij Lexus Utrecht. Met een geweldige ligging aan de A2 en de showroom gedeeld met de prachtige auto's van Louwman Exclusive is Louwman Lexus Utrecht de ideale plek om betoverd te worden door het assortiment van Lexus. Of het nu een occasion of  een nieuwe Lexus is, wij staan voor u klaar voor de lekkerste koffie in de regio. Er zijn voldoende parkeerplekken aan de achterkant van het pand. Alle medewerkers wensen u een hartelijk welkom bij Lexus Utrecht!

Showroom

Het merk Lexus staat voor klasse, elegantie, luxe comfort en geraffineerde vormgeving. Sinds de start van Lexus in Utrecht zijn wij drijvende kracht achter onder andere de Red Carpet Treatment en de gehele Lexus filosofie. Het hechte team van Lexus Utrecht zorgt voor de beloofde kwaliteit en bijbehorende verregaande service. 

In onze sfeervol en overzichtelijk ingerichte showroom kunt u vrijwel alle Lexus modellen bekijken. U kunt vrijblijvend een proefrit maken in één van de luxe Lexus modellen.

Bij Lexus Utrecht staan onze verkoopadviseurs voor u klaar. Zij zullen vrijblijvend de kennis van het merk Lexus en onze modellen met u delen. Ze kunnen u ook alle verstellen over de luxueuze bijzonderheden en extra's of de nieuwste technologische innovaties op het gebied van veiligheid. Mocht u vragen hebben of financiering, lease of verzekering kunt u ook terecht bij onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag nu ook al online stellen.

Occasions van Lexus

Bij Lexus Utrecht hebben wij altijd een ruim aanbod occasions van Lexus voor u staan. U kunt vrijblijvend onze occasions in de showroom bekijken of ons occasions aanbod online bekijken. Bent u op zoek naar een specifieke Lexus-occasion? Onze verkoopadviseurs zoeken graag met u mee naar het juist model. Als onderdeel van de Louwman Dealerbedrijven hebben wij altijd de beschikking tot méér dan 800 occasions. Staat uw Lexus-occasion bij een andere Louwman vestiging? Wij laten hem speciaal voor naar Lexus Utrecht transporteren zodat u de auto kunt proefrijden.

Onderhoud aan uw Lexus

Voor al het onderhoud, reparaties en de APK kunt u terecht bij Lexus Utrecht. Als officiële Lexus merk dealer hebben wij gespecialiseerde technici die continu worden bijgeschoold. Zij kunnen uw Lexus van bumper tot bumper en weten alle problemen aan uw auto te verhelpen. U kunt online een afspraak maken in onze werkplaatsplanner. In onze lounge kunt u comfortabel wachten op uw kleine reparatie, APK of servicebeurt. Geniet van onze Italiaanse kop koffie of maak gebruik van ons wifi-netwerk. U kunt alvast online een offerte aanvragen voor het onderhoud van uw auto. Zie met eigen ogen dat onderhoud bij Lexus Amersfoort niet duur hoeft te zijn.