Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken
Lexus Amersfoort
Ruimtevaart 4
3824 MX Amersfoort
Telefoon: 033-4220960

 

E-mail: info@lexus-amersfoort.nl
Website: www.lexus-amersfoort.nl

 

Werkplaatsafspraak maken Occasions Amersfoort Contact opnemen

Lexus Amersfoort

Voor alle mooie premium modellen van Lexus kunt u terecht bij Lexus Amersfoort. Wij zijn de Lexus dealer voor de regio 't Gooi met daarin Laren, Blaricum, Soest en Leusden maar ook voor de plaatsen Lelystad en Kootwijk. Lexus Amersfoort is uitstekend bereikbaar door zijn geweldige ligging langs de snelweg A1. Op het terrein van Lexus Amersfoort is meer dan voldoende parkeerplaats. Alle medewerkers van Lexus Amersfoort wensen u een hartelijk welkom bij Lexus Amersfoort!

Showroom

Het merk Lexus staat voor klasse, elegantie, luxe comfort en geraffineerde vormgeving. Sinds de start van merk in Amersfoort zijn wij drijvende kracht achter onder andere de Red Carpet Treatment en de gehele Lexus filosofie. Het hechte team van Lexus Amersfoort zorgt voor de beloofde kwaliteit en bijbehorende verregaande service. 

In onze sfeervol en overzichtelijk ingerichte showroom kunt u vrijwel alle Lexus modellen bekijken. U kunt vrijblijvend een proefrit maken in één van de luxe Lexus modellen.

Bij Lexus Amersfoort staan onze verkoopadviseurs voor u klaar. Zij zullen vrijblijvend de kennis van het merk Lexus en onze modellen met u delen. Ze kunnen u ook alle verstellen over de luxueuze bijzonderheden en extra's of de nieuwste technologische innovaties op het gebied van veiligheid. Mocht u vragen hebben of financiering, lease of verzekering kunt u ook terecht bij onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag nu ook al online stellen.

Lexus-occasion

Bij Lexus Amersfoort hebben wij altijd een ruim aanbod Lexus-occasions voor u staan. U kunt vrijblijvend onze occasions in de showroom bekijken of ons occasions aanbod online bekijken. Bent u op zoek naar een specifieke Lexus-occasion? Onze verkoopadviseurs zoeken graag met u mee naar het juist model. Als onderdeel van de Louwman Dealerbedrijven hebben wij altijd de beschikking tot méér dan 800 occasions. Staat uw Lexus-occasion bij een andere Louwman vestiging? Wij laten hem speciaal voor naar Lexus Amersfoort transporteren zodat u de auto kunt proefrijden. Stel alvast online uw vraag over onze occasion voorraad.

Onderhoud aan uw Lexus

Voor al het onderhoud, reparaties en de APK kunt u terecht bij Lexus Amersfoort. Als officiële Lexus merk dealer hebben wij gespecialiseerde technici die continu worden bijgeschoold. Zij kunnen uw Lexus van bumper tot bumper en weten alle problemen aan uw auto te verhelpen. U kunt online een afspraak maken in onze werkplaatsplanner. In onze lounge kunt u comfortabel wachten op uw kleine reparatie, APK of servicebeurt. Geniet van onze Italiaanse kop koffie of maak gebruik van ons wifi-netwerk. U kunt alvast online een offerte aanvragen voor het onderhoud van uw auto. Zie met eigen ogen dat onderhoud bij Lexus Amersfoort niet duur hoeft te zijn. 

Openingstijden

  Showroom Werkplaats Magazijn
Ma t/m Wo 08.00 - 18.00 uur 07.45 - 17.30 uur 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 18.00 uur 07.45 - 17.30 uur 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 18.00 uur 07.45 - 17.30 uur 08.00 - 17.00 uur
Za 09.00 - 17.00 uur gesloten 09.00 - 17.00 uur
 
Uitzondering * Openingstijden zijn van werkplaatsreceptie. Aanwezigheid autotechnici kan afwijken.

 

 
Lexus Amersfoort
Ruimtevaart 4
3824 MX Amersfoort
Telefoon: 033-4220960

 

E-mail: info@lexus-amersfoort.nl
Website: www.lexus-amersfoort.nl
Routebeschrijving Werkplaatsafspraak maken Occasions Amersfoort Contact opnemen

Occasions in Amersfoort

Bekijk onze voorraad
Terug naar boven