Toyota Supra

De legende van Toyota is terug

Na jaren van geruchten, gefluister en heel veel anticipatie, hebben wij eindelijk het groene licht gekregen om het te zeggen: Supra is terug.
De volledig nieuwe GR Supra is niet zomaar een sportwagen, het is Toyota's puurste definitie van prestatie, ontworpen om bestuurder, auto en weg één te laten worden. Prachtig uitgebalanceerd en nog mooier om naar te kijken, de GR Supra is ingesteld om de volgende generatie prestaties te definiëren.

Maak een proefrit  Vraag een offerte aan

Specificaties van de Toyota Supra

Toyota's benadering van het ontwerpen van de GR Supra was eenvoudig: De beste rijdersauto maken. Onder de motorkap, een 3,0-liter twin-scroll turbocharged zes in lijn. Die ervoor zorgt dat de berijder per elke millimeter op het pedaal respons krijgt. De motor is ver naar achteren en zo laag mogelijk geplaatst, waarbij het zwaartepunt een gewichtsverdeling van 50:50 voor / achter mogelijk maakt. Een stijf chassis, adaptieve ophanging en Michelin® Pilot® Super Sport-banden zorgen ervoor dat de Supra zo goed mogelijk rijdt. En met zijn actieve differentieel en Brembo® 39-voorremmen is deze auto uitgerust om de bestuurder de ultieme controle te geven.
Toyota-Supra-Gallerij-Foto-01
Toyota-Supra-Gallerij-Foto-02
Toyota-Supra-Gallerij-Foto-3.1
Toyota-Supra-Gallerij-Foto-3.2
Toyota-Supra-Gallerij-Foto-3.3

Introductie van de Toyota GR Supra A90 Edition

Toyota-Supra-Gallerij-A90-edition
Bij de bouw is de lat hoog gelegd. Alles ademt een premium-niveau. Met karakteristieke matte lak, imposante 19” matte lichtmetalen velgen en een sportief rood lederen interieur is de exclusieve A90 Edition net zo spectaculair om naar te kijken als dat hij is om mee te rijden. 

Voor heel Europa is de productie gelimiteerd op slechts 90 stuks. De A90 viert het legendarische Supra erfgoed met  de introductie van de nieuwe, vijfde generatie chassiscode – in sensationele stijl.
Toyota-Supra-Gallerij-Foto-2.1
Toyota-Supra-Gallerij-Foto-2.2
Toyota-Supra-Gallerij-Foto-2.3