Home Onderhoud Vervangend vervoer

Vervangend vervoer bij Louwman Peugeot

Vervangend vervoer
 

Vervangend vervoer bij Louwman Peugeot

Breng uw Peugeot voor onderhoud en kies voor vervangend vervoer van Louwman

Louwman begrijpt dat het in sommige situaties vervelend kan zijn om geen vervoer tot u beschikking te hebben. Daarom bieden wij u de mogelijkheid voor vervangend vervoer. 

Kleine onderhoudswerkzaamheden nemen doorgaans niet veel tijd in beslag. Echter bij een grote beurt, schade of defecte onderdelen kan het zijn dat de reparatie hiervan meer tijd in beslag nemen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn biedt Louwman u de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis haal- en breng service in de regio, een leenfiets, of passend vervangend vervoer tegen een kleine vergoeding. Zo blijft u ook als uw Peugeot in onderhoud is mobiel. 

- maak een werkplaatsafspraak

Verschillende mogelijkheden vervangend vervoer

Louwman biedt u verschillende mogelijkheden voor vervangend vervoer. Uit onderstaande mogelijkheden kunt u kiezen indien wenselijk:

 • Peugeot Fiets Service (gratis leenfiets)
  De Peugeot Fiets Service biedt u een moderne fiets voorzien van verlichting, bagagedrager en deugdelijk slot. Deze service wordt gratis aan u ter beschikking gesteld.
 • Peugeot Pendel Service 

  De Peugeot Pendel Service brengt u 's ochtends, op een vooraf afgesproken tijdstip, gratis naar uw bestemming (max. 15 minuten, enkele reis. Informeer naar de vertrektijden)

 • Peugeot Locatie Service
  De Peugeot Locatie Service werkt als volgt: uw auto wordt op een vooraf afgesproken tijdstip en locatie (max. 15 minuten verwijderd van uw Louwman-vestiging, enkele reis) opgehaald door een medewerker van uw Peugeot-dealer. Na afloop van het onderhoud wordt de auto daar ook weer afgeleverd. De vergoeding voor deze service bedraagt € 45,- (incl. btw).

 • Vervangende auto
  Via Louwman een vervangende Peugeot vanaf € 25 per dagdeel. De auto's zijn WA-casco verzekerd. Bovendien hoeft u voor de inzittendenverzekering niets extra’s te betalen. Er geldt een eigen risico per niet-verhaalbaar schadegeval vanaf € 150,- per gebeurtenis. Indien u korter dan een jaar in het bezit bent van uw rijbewijs, of nog geen 21 jaar oud bent, heeft u een verhoogd eigen risico van € 300,- per niet-verhaalbaar schadegeval. Klik op onderstaande button voor een prijslijst van de verschillende Peugeot modellen.

- Bekijk de vervangend vervoer tarieven

 

Het gebruik van een vervangende auto

Hoe gaat het gebruik van een vervangende auto in zijn werk?
Wanneer u een vervangende auto wenst zal er door onze service adviseurs een overeenkomst worden opgesteld voor het gebruik van de auto en voor welke periode. Deze dient door u en ons ondertekend te worden. 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag. Vraag uw service adviseur naar de mogelijkheden.


 
Bij Louwman Peugeot betaalt u altijd het vaste lage tarief van € 29,95 voor uw APK.
actie
Wat kost uw onderhoudsbeurt?
Wat kost uw onderhoudsbeurt?
U wilt weten wat u voor onderhoud & reparatie moet betalen, dat vinden wij logisch. U kunt daarom online bij ons een offerte voor onderhoud aanvragen.