Home Onderhoud peugeot onderhoudsprijzen
onderhoudsprijzen blauwendaal
 

Peugeot onderhoudsprijzen

Lees alles over onderhoudsprijzen voor uw Peugeot

onderhoud blauwendaal

Bij Louwman zorgen wij er graag voor dat uw Peugeot in topconditie blijft. Daarom bieden wij een onderhoudsbeurt die wordt uitgevoerd door monteurs, opgeleid bij Automobiles Peugeot.

Transparantie en betrouwbaarheid staan bij ons centraal. Daarom werken wij met vaste tarieven voor een onderhoudsbeurt. Zodat u vantevoren weet wat een onderhoudsbeurt gaat kosten. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Wanneer u aanvullende vragen of werkzaamheden heeft, dan zetten wij dit los voor u op een rijtje. Komen er nog onverwachte kosten bij? Dan zullen wij uiteraard eerst om uw akkoord vragen.  

Een onderhoudsbeurt aan uw Peugeot bestaat uit een complete inspectie, het verversen van de motorolie en het vervangen van het oliefilter. Dit valt in de basisbeurt. Daarnaast kan het ook zo zijn dat er andere werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, zoals het vervangen van het lucht- en interieurfilter, vernieuwen van de bougies en het verversen van koel- en remvloeistof.

De kosten van een onderhoudsbeurt

De kosten voor een onderhoudsbeurt en aanvullende werkzaamheden hangen af van de motor in uw auto, het aantal gereden kilometers en de leeftijd van uw auto.

Peugeot basisbeurt Origineel  
107 / 108 / 1007 / 206 / en 307 € 179,-
208 / 2008 / 308 € 239,-
Alle overige modellen incl. bedrijfswagens (alle bouwjaren)  € 269,-
   
Basisbeurt Economy (vanaf 5 jaar)  
106 / 107 / 1007 / 206 / 206+ / 207 / 307 / 308  € 159,-
406 / 407 / 4007 / Bipper / Partner € 179-
607 / 807 / 5008 / 3008 / 508 € 199,-
   
APK-keuring (inclusief roetmeting en afmeldkosten) € 29,95*


          
*Met de Louwman Service Card is een APK helemaal gratis! 

Naast een onderhoudsbeurt kan het nodig zijn dat er aanvullende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Dit zal de Service Adviseur uiteraard eerst met u bespreken. Wilt u vooraf weten wat de kosten zijn van alle werkzaamheden voor uw auto? Vraag dan een offerte aan. Wij zullen dan voor u de beste inschatting van alle kosten maken.  

Enkele aanvullende werkzaamheden  
1 jaar Assistence  &
Louwman Servicecard bij Onderhoud 
€ 29,95
AdBlue bijvullen € 30,00
Airco controleren  € 19,95 
Airco reinigen   € 39,50 
   


Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen, inclusief BTW.


- werkplaatsafspraak maken                               - Offerte voor onderhoud aanvragen

Origineel of Economy?

Voor klanten met een Peugeot ouder dan 5 jaar bieden wij de Basisbeurt Economy aan. De Economy onderhoudsbeurt wordt aangeboden met een alternatieve kwaliteit voor een vriendelijke prijs. De onderdelen uit deze Economy-range worden uiteraard uitvoerig getest zodat er wordt voldaan aan de eisen op het gebied van milieu en veiligheid. Op deze onderdelen ontvangt u een jaar garantie. 

 

De originele onderdelen van Peugeot hebben een goede kwaliteit, zijn betrouwbaar en hebben een lange levensduur. Hierdoor wordt de veiligheid van uw auto gegarandeerd. Op basis van uw budget, rijstijl en kilometrage kunt u zelf een keuze maken voor originele of Economy onderdelen.