Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 
Home Onderhoud Onderhoudsprijzen

Benieuwd naar onderhoudsprijzen voor uw Peugeot

Onderhoudsprijzen online bij Louwman
 

Benieuwd naar onderhoudsprijzen voor uw Peugeot

Lees alle over de onderhoudsprijzen voor uw Peugeot

'Transparantie', 'vooraf weten waar u aan toe bent', 'betrouwbaarheid', allemaal termen die u bij veel bedrijven voorbij hoort komen. Louwman maakt deze opmerkingen / eigenschappen werkelijkheid. Graag vertellen wij u voor u een een onderhoudsafspraak inplant, wat de verwachte kosten zijn voor het uitvoeren van onderhoud aan uw Peugeot.  

Bij Louwman zijn we uiteraard graag transparant. Vraag vrijblijvend een kostenindicatie op voor onderhoud aan uw Peugeot. Heeft u aanvullende vragen of werkzaamheden, dan kunnen wij dat uiteraard los voor uw Peugeot op een rijtje zetten.  En komen wij naderhand nog onverwachte kosten tegen, dan vragen wij uiteraard eerst akkoord voor het vervangen/repareren van het desbetreffende onderhoud. Bij Louwman worden werkzaamheden alleen uitgevoerd na goedkeuring van u. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Mocht u een berekening wensen, of heeft u extra wensen omtrent het onderhoud van uw Peugeot, dan kunt u tevens vooraf een offerte op onderhoud aanvragen. Zo weet u precies wat u moet betalen en staat u achteraf niet voor verrassingen.

Klik hier voor meer informatie over onderhoudsprijzen

- Offerte voor onderhoud aanvragen

actie
Maak een werkplaatsafspraak
 
Louwman
Blauwendaal is nu Louwman Peugeot
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondingen dat wij per 1 april 2020 onze dienstverlening zullen voortzetten onder de naam Louwman Peugeot. Daarmee laten wij zien dat wij onderdeel zijn van een bijzonder familiebedrijf.