Home Onderhoud Accessoires & onderdelen Navigatiekaart updates
Louwman Peugeot navigatie kaart update
 

Navigatiekaart updates

De laatste navigatie updates voor uw Peugeot

Wanneer u met uw Peugeot op pad gaat en u wilt gebruik maken van uw navigatiesysteem, is het wel zo fijn dat deze up-to-date is. Bij Louwman kunt u het navigatiesysteem van uw Peugeot updaten. De benodigde kaart update hangt af van het type navigatie in uw Peugeot. Dit kan namelijk per model en bouwjaar verschillen. Neem contact op of kom langs bij uw Louwman-vestiging voor meer informatie!   

Peugeot Connect NAV

Het navigatiesysteem van Peugeot genaamd Peugeot Connect Nav zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de benodigde informatie. Het navigatiesysteem toont bijvoorbeeld route-aanpassing in real time, actuele verkeersinformatie, gevarenzones, weersomstandigheden, brandstofprijzen en beschikbare parkeerplaatsen. Hierdoor bespaart u tijd én moeite!

Voordelen navigatie update

Met een update van uw kaartgegevens kunt u optimaal profiteren van GPS en de overige functies die het navigatiesysteem u biedt. Als u regelmatig uw kaartgegevens updat profiteert u van:

  • Signaleren van actuele point's of interest waaronder tankstations en parkeergelegenheden
  • Optimale routeberekening met gebruik van de nieuwste wegen en doorgevoerde correcties
  • De best mogelijke dekking van de Info Traffic Service

- Offerte navigatie update

Peugeot Navigatie update

Waarom een kaart update?
Er wordt dagelijks aan de wegen gewerkt. Er komen steeds nieuwe wegen bij, rijrichtingen worden gewijzigd, steden breiden het voetgangersgebied uit en uiteraard worden er ook wegen afgesloten voor autoverkeer. Door middel van een kaart update is uw navigatiesysteem op de hoogte van de laatste wijzigingen en kiest uw navigatiesysteem de juiste route naar uw bestemming.

Optimale routeberekening 
Wilt u de kortste of snelste route naar uw bestemming? Zorg er dan voor dat uw navigatie kaart up-to-date is. Het navigatiesysteem met de meest actuele informatie berekent de beste route en kan u wellicht kostbare tijd en/of kilometers besparen!

Lifetime kaartupdates

Bent u in het bezit van een Peugeot met Connect NAV navigatiesysteem met TomTom software? Dat betekent dat u recht op Lifetime kaartupdates met maximaal 4 updates per jaar (indien beschikbaar). Wanneer u deze navigatiekaart updates combineert met een onderhoudsbeurt bij Louwman zijn deze geheel gratis voor u. Benieuwd naar wat voor navigatiesysteem er in uw Peugeot aanwezig is? Kom langs bij een van onze vestigingen en wij kijken direct of er een nieuwe update beschikbaar is voor uw navigatiesysteem!

Peugeot Lifetime navigatie updates

Bekijk de voorwaarden

Algemene voorwaarden    Privacy Policy