Home Garantie BOVAG

BOVAG Garantie

BOVAG garantie bij Louwman
 

BOVAG Garantie

Zekerheid bij Louwman

Betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie, dat is waar het BOVAG-keurmerk voor staat. Eigenschappen die één op één aan onze dienstverlening toe te wijzen zijn. Louwman vindt het belangrijk dat u een veilig gevoel heeft bij de aanschaf van een occasion. De voorwaarden van de BOVAG garantie zijn opgesteld in samenwerking met én goedgekeurd door de ANWB en de Consumentenbond.

BOVAG garantie

Al onze leveringen en werkzaamheden gebeuren onder strikte BOVAG-voorwaarden. Op een Louwman occasion kunt u daarom kiezen voor 6 maanden BOVAG Garantie*. 

Uiteraard kunt u de optionele 6 maanden BOVAG Garantie (tegen meerprijs) ook uitbreiden met een extra 6 of 18 maanden. Zo bent u 12 maanden verzekerd van een zorgeloze occasion. De auto dient hiervoor maximaal 4 jaar oud te zijn en minder dan 80.000 kilometer gelopen te hebben.

 Bij de keuze voor BOVAG garantie heeft u naast 6 maanden garantie bij de aanschaf ook 3 maanden garantie op reparatie en onderhoud. Tijdens BOVAG garantiewerkzaamheden wordt op passende wijze in uw vervoersbehoefte voorzien. U krijgt daarnaast gratis onpartijdige BOVAG Bemiddeling bij een geschil over de uitvoering en uitleg van de BOVAG Garantie en de Algemene Voorwaarden BOVAG. Hier leest u de garantiebepalingen voor het BOVAG-garantiebewijs.

Mocht u een jonge occasion bij ons aanschaffen dan kan het zijn dat deze nog is voorzien van fabrieksgarantie. In dat geval blijft deze uiteraard geldig tot het einde van de garantietermijn. Onze verkoopmedewerkers kunnen u hier, voor de occasion van uw keuze, meer informatie over verstrekken.

*mits anders staat omschreven in de advertentie van de geadverteerde auto

 
actie
Occasions bij Louwman Peugeot
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van verschillende automerken voor u beschikbaar.