Home Modellen Traveller

Peugeot Traveller

Nieuwe Peugeot Traveller bij Louwman
 

Peugeot Traveller

Elegant design

De nieuwe Peugeot Traveller kent een elegant design. De strakke, pure lijnen en de hoge, verticaal geplaatste grille zijn kenmerkend voor het design. Met name de voorzijde van de Traveller is modern te noemen met de lichtsignatuur met leds, de verchroomde, boemerangvormige sierstrips van de dagrijverlichting en de fraai in de carrosserie geïntegreerde koplampen.

Proefrit aanvragen  Inruilvoorstel

Ruime personenwagen met makkelijk aan te passen interieur

De Peugeot Traveller wordt geleverd in meerdere carrosserievarianten en verschelen 35 cm van elkaar in lengte. De langste Traveller heeft een lente van 5,31 meter. Door de hoogte deze personenwagen is maximaal 1,90 m, waardoor deze Peugeot voor de meeste parkeergarages prima geschikt is. 

Als bestuurder geniet u van ruimte, het gemak en het interieur, wat bijzonder makkelijk aan te passen is aan uw wensen. Daarnaast profiteert u van de op rails gemonteerde en in lengterichting verstelbare stoelen, en de glaspanelen die individueel kunnen worden geblindeerd.

Technologisch hoogstaand

De nieuwe Traveller is voorzien van diverse technologisch hoogstaande opties. Naast het head-up display en de vele rijhulpsystemen is deze personenwagen ook voorzien van een splinternieuw navigatiesysteem. Dit systeem is met internet verbonden en is te bedienen middels spraakbesturing en via het 7 inch touchscreen. Daarnaast maak dit navigatiesysteem gebruik van realtime verkeersinformatie van TomTom Traffic.

En als u uw elektronische sleutel op zak hebt, wordt het leven nog veel gemakkelijker dankzij de innovatieve handsfree-functie waarmee u de elektrisch bedienbare schuifdeuren kunt ontgrendelen en openen door een voetbeweging te maken onder het achterscherm van de auto.

Comfort, kwaliteit en efficiency

De Peugeot Traveller is gebouwd op het speciale zogehete EMP2-platform welke garant staan voor comfort, kwaliteit en efficiency. Dankzij dit nieuwe platform is de Traveller bijzonder ruim, rijdt deze erg comfortabel en is deze bijzonder praktisch. 

Naast het praktische aspect is de nieuwe Traveller ook nog eens bijzonder efficient als het gaat om brandstofverbruik. Met de BlueHDi-motoren van 95 tot 180 pk en de nieuwe automatische transmissie EAT6 biedt de Traveller veel rijplezier terwijl het brandstofverbruik en de uitstoot voor dit segment uiterst laag zijn.

Meer weten over de nieuwe Peugeot Traveller?

Heeft u nu vragen of wilt u meer weten over deze auto? Laat het ons weten en neem contact met ons op.

Peugeot modellen bij Louwman

Naast de prachtige Peugeot Traveller heeft Peugeot nog meer modellen. Bij Louwman zijn alle uitgebrachte modellen op voorraad. Dus wilt u proefrijden of de auto's in het echt zien, kom dan naar de dichtstbijzijnde Louwman vestiging.

Nieuwe Peugeot Traveller 2016 bij Louwman
Nieuwe Peugeot Traveller 2016 bij Louwman
Nieuwe Peugeot Traveller 2016 bij Louwman
Nieuwe Peugeot Traveller 2016 bij Louwman
Nieuwe Peugeot Traveller 2016 bij Louwman
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van verschillende automerken voor u beschikbaar.