Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 
Peugeot iOn
 

iOn

De elektrische auto van de toekomst is hier!

De Peugeot iOn is een compacte stadsauto zonder uitstoot van schadelijke stoffen en CO² tijdens het rijden. Om deze reden is de Peugeot iOn bekroond met de Grand Prix Environment 2010. Deze prijs wordt toegekend aan auto’s en technologieën die bijdragen aan een beter milieu.

Naast moedernatuur, kunt ook u profiteren! U rijdt al een Peugeot iOn vanaf € 21.400,-! Zakelijk profiteert u bovendien van slechts 4% bijtelling.

Proefrit aanvragen  Inruilvoorstel

Vooruitstrevende technologie

De Peugeot iOn heeft haar naam te danken aan de accu. Het futuristische model beschikt namelijk over een lithium-ion accu. Deze accu heeft een hogere opslagcapaciteit ten opzichten van de nikkel-cadmium accu’s van de jaren 90.  De lithium-ion accu is daarnaast ook erg gebruiksvriendelijk. De accu hoeft  niet volledig opgeladen te worden om te gebruiken. Het volledig opladen met een standaard stopcontact (monofase 230V, 14A) duurt slechts 6 uur.

Opladen is echter niet de enige manier om da accu van energie te voorzien. De iOn beschikt namelijk over een systeem dat energie kan terugwinnen door middel van afremmen. Door deze ontwikkelingen heeft de Peugeot iOn een actieradius van 150 kilometer. Dat is voor dagelijks gebruik ruim voldoende. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat 90% van de ritten nog geen 60 kilometer bedragen.

Peugeot iOn

Uniek en dynamisch design

De iOn heeft een futuristische en speelse uitstraling door de schuine voorruit en de ronde vormen. Het volledig elektrische model van Peugeot is door zijn kleine draaicirkel van 9 meter, lichte besturing en compacte afmetingen erg wendbaar. Dit komt erg goed van pas in het drukke stadsverkeer. De iOn is standaard onder meer uitgerust met 15 inch lichtmetalen velgen, bumpers en deurgrepen in carrosseriekleur en automatische verlichting.

Volledig elektrisch

De Peugeot iOn is volledig elektrisch. Daardoor is de brandstofmeter vervangen door een laadniveaumeter. De meter geeft het actuele energieverbruik weer of de actuele hoeveel teruggewonnen energie. Aan de rechterkant is ook de actieradius weergegeven.

Het milieuvriendelijke model van Peugeot biedt u alle comfort dat u kunt verwachten van een stadsauto. Zo beschikt de iOn over onder andere climate controle, automatische airconditioning, boordcomputer, Peugeot Connect Sound* en Peugeot Connect Bluetooth**.
* Peugeot Connect Sound: Radio-/CD-speler met 4 speakers en bediening aan het stuur
** Peugeot Connect Bluetooth: Bluetooth carkit met USB- en AUX-aansluiting

Dashboard Peugeot iOn

Compacte stadsauto met voldoende binnenruimte

Ondanks de compacte afmetingen van het exterieur biedt de Peugeot iOn voldoende binnenruimte. De ruimte is ook nog een slim in te richten. Zo zijn er verschillende aspecten verstelbaar. Het stuurwiel is in hoogte én diepte verstelbaar, de bestuurdersstoel is in hoogte verstelbaar en de achterbank is in twee delen neerklapbaar.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden naar de Peugeot iOn? Dat kunnen wij natuurlijk goed begrijpen! Kom langs bij uw Blauwendaal-vestiging voor een proefrit of vraag alvast een offerte aan.

Kofferbakruimte Peugeot iOn

Peugeot modellen van Louwman

Naast de prachtige Peugeot iOn heeft Peugeot nog meer modellen. Bij Louwman zijn alle uitgebrachte modellen op voorraad. Dus wilt u proefrijden of de auto's in het echt zien, kom dan naar de dichtstbijzijnde Louwman vestiging.

Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van verschillende automerken voor u beschikbaar.