Blauwendaal is per 1 april Louwman Peugeot Lees meer
Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 
Home Modellen 5008

Peugeot 5008

Peugeot 5008 MPV
 

Peugeot 5008

Herontdek het plezier van het reizen

De Peugeot 5008 is overduidelijke een elegante persoonlijkheid. Deze ruime MPV is een compacte monospace met vloeiende lijnen. De front is weer duidelijk voorzien van de nieuwe stijlkenmerken van Peugeot. De kenmerkde lichtsignatuur is hier onderdeel van. Opvallend aan de Peugeot 5008 is het enorme glasoppervlak rondom de auto.

De hoge zitpositie en de grote voorruit geven een nieuwe ervaring aan het rijden in de Peugeot 5008. U bent direct op uw gemak én voelt je veilig. Aan het sturen van deze MPV voelt het alsof u gewoon in een sedan aan het rijden bent. Dit koomt door de hoek van het stuurwiel. Dit draagt bij aan het comfort in de 5008.

Peugeot 5008 occasions Proefrit aanvragen  Inruilvoorstel

FIjne reiswagen

De royale ruimte en de perfecte ergonomie zijn duidelijke kenmerken van de Peugeot 5008. De compacte MPV van Peugeot heeft een strakke en aerodynamische vormgeving. De zeer dynamische vormgeving belooft ook uitstekende rijeigenschappen voor de 5008. Dat de styling zeer aerodynamisch is valt direct op aan de aflopende motorkap welke overgaat in de grote voorruit. De chrome sierlijsten in de grill accentueren de statige en stijlvolle looks van de 5008.

De dynamische vormgeving komt terug in de lichtsignatuur welke duidelijk herkenbaar is van Peugeot. De bijzonder gevormde achterlichten geven de auto een pure en elegante uitstraling.

Zet de Peugeot 5008 nog meer kracht bij met de juiste lichtmetalen velgen. Het design kan op deze manier ook extra kracht worden bijgezet. Kies voor de 16 inch-velgen in combinatie met speciale banden voor lage rolweerstand. In combinatie met de juiste wielophanging zorgt deze combinatie voor bijna 20% lagere rolweerstand. Op deze manier is minder energie nodig om de 5008 te laten rijden wat weer resulteert in een laag verbruik en uitstoot.

Nieuwe ervaringen aan boord

De doordachte ergonomie aan boord van de 5008 zorgt er voor dat de bestuurder een goed zicht heeft op het instrumentenpaneel en garandeert dat alle knoppen en schakelaren binnen handbereik zijn. Het dynamische design word in het interieur getoond door het licht hellende dashboard uitgevoerd in hoogwaardige materialen.

Voor een wandeling met vrienden, een rit door de stad of een lange reis, de Peugeot 5008 is overal voor in. De wegligging van de Peugeot 5008 doet u verbeelden dat u gewoon onderweg bent in een sedan. Maar dan heeft u nu wel alle vrijheid en gemak van een compact MPV.

Met het panoramische dak en de enorme voorruit heeft de 5008 een glasoppervlak van maar liefst 3,39 m2. Zittend in de Peugeot 5008 geeft dit een enorm licht en ruimtelijk gevoel. Een unieke ervaring aan boord van de Peugeot 5008. In het interieur zijn veel bergruimte aanwezig zoals een gekoeld vak in het middenconsole van 10,5 L met dubbel flessenhouder. Voor de achterpassagiers zijn er klaptafels aanwezig aan de achterkant van de voorstoelen.

Kies als mooie accessoire voor het mooie multimediasysteem geïntegreerd in het interieur. Er worden twee 7" kleurenschermen ingebouwd in de voorste hoofdsteunen. Sluit hierop de audio- & videoapparatuur aan en besluit via twee Bluetooth draadloze headsets je favoriete film of serie.

Voel je vrij

De Peugeot 5008 is leverbaar in een 5 of 7 persoons uitvoering. Elke stoel is individueel in te stellen of neer te klappen. Op deze manier kunt u elke opstelling eenvoudig instellen. Bekijk de hoeveelheid passagiers en hun bagage om de juiste instelling van de stoelen in te stellen.

In de normale vijfzits Peugeot 5008 bedraagt de bagageruimte maar liefst 823 liter. Bij het neerklappen van de achterste twee zitrijen ontstaat een volledig vlakke laadvloer. Als u lange spullen moet vervoeren dan kunt u het beste ook de passagiersstoel voorin neerklappen zodat u een lengte van 2,76 meter kunt vervoeren.

Peugeot modellen bij Louwman

Naast de prachtige Peugeot 5008 heeft Peugeot nog meer modellen. Bij Louwman zijn alle uitgebrachte modellen op voorraad. Dus wilt u proefrijden of de auto's in het echt zien, kom dan naar de dichtstbijzijnde Louwman vestiging.

Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van verschillende automerken voor u beschikbaar.
 
Louwman
Blauwendaal is nu Louwman Peugeot
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondingen dat wij per 1 april 2020 onze dienstverlening zullen voortzetten onder de naam Louwman Peugeot. Daarmee laten wij zien dat wij onderdeel zijn van een bijzonder familiebedrijf.