Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 
Home Over Louwman Peugeot Peugeot E-dealer

Peugeot E-dealer

Peugeot E-dealer
 

Peugeot E-dealer

Peugeot Electrique Dealer

In de 19e eeuw werden de eerste elektrische auto's ontwikkeld. Aan het einde van deze eeuw werden deze echter voorbij gestreefd door auto's met een verbrandingsmotor. Sinds 2008 is de elektrisch aangedreven auto echter weer helemaal terug. Peugeot heeft 2 volledig elektrische modellen: iOn & Partner Electric.

Elektrische auto’s hebben andere techniek dan auto’s met een verbrandingsmotor. Door dit verschil is er ook andere kennis nodig. Louwman beschikt over de juiste kennis van elektrische auto's en mag zich met trots Peugeot Electrique Dealer (E-dealer) noemen.

Wat maakt Louwman een E-dealer?

Elektrische motoren en verbrandingsmotoren, beiden bevatten over een andere techniek. Voor andere techniek is natuurlijk andere kennis nodig. Louwman beschikt over de juiste kennis en materialen. De werkplaats is zo ingericht dat zowel elektrische auto’s als auto’s met verbrandingsmotoren het onderhoud krijgen dat zij nodig hebben. Daarnaast worden de monteurs van Louwman opgeleid om de elektrische auto's te onderhouden.

Louwman Peugeot E-dealer Plug-in

Elektrische techniek

Peugeot heeft momenteel 2 volledig elektrische modellen namelijk: iOn & Partner Electric. Beide modellen beschikken over dezelfde technologie en zijn uitgerust met een lithium-ion accu. In vergelijking met de nikkel-cadmium accu’s van de jaren ’90 beschikken de lithium-ion accu’s over een hogere opslagcapaciteit.  Een ander voordeel van deze accu’s is dat deze niet volledig opgeladen hoeft te zijn voordat de auto gebruikt kan worden.

Zowel de Peugeot iOn als de Partner Electric kunnen op 2 manieren opgeladen worden. Dit kan namelijk met een laadkabel en door middel van afremmen. De Peugeots beschikken over een technologie die nieuwe energie kan terugwinnen door middel van afremmen. Door deze technologie heeft de iOn een actieradius van 150 kilometer en de Partner Electric een actieradius van 170 kilometer.

Peugeot E-dealer uitleg elektrische auto

Financiële voordelen

Elektrische auto’s zijn beter voor het milieu dan auto’s met verbrandingsmotoren. Maar dat is niet het enige voordeel van elektrische auto’s. Financieel zijn deze namelijk ook erg aantrekkelijk. In verbruik zijn deze modellen natuurlijk erg voordelig. Maar ook zakelijk zijn deze modellen erg interessant.

Elektrische auto’s vallen in 2016 onder de MIA regeling. Dit staat voor Milieu Investerings Aftrek. Deze regeling maakt het mogelijk dat u het aankoopbedrag kunt aftrekken van de fiscale winst. Bij volledig elektrische auto’s krijgt u 36% procent terug met een aankoopbedrag van minimaal € 2.500,- en maximaal € 50.000,-. Daarnaast krijgt u ook 36% terug van het volledige aankoopbedrag van laadpunten en toebehoren. Bovendien geniet u ook van slechts 4% bijtelling en met een uitstoot van 0 gr/km geen motorrijtuigenbelasting.

*De genoemde percentages en bedragen zijn op basis van de wet- en regelgeving van 2016. 

Peugeot Louwman E-dealer iOn
Peugeot iOn
actie
Bekijk de Peugeot iOn
Bekijk de Peugeot iOn
De Peugeot iOn: een volledig elektrische stadsauto zonder uitstoot van schadelijke stoffen en CO². Kom langs bij Blauwendaal en ervaar de iOn zelf!
Peugeot Partner Electric
actie
Bekijk de Peugeot Partner Electric
Bekijk de Peugeot Partner Electric
Een volledig elektrische bestelwagen. Dat is de Peugeot Partner Electric. Dit biedt voordelen voor de zakelijke rijders én voor het milieu. Kom naar Blauwendaal en ervaar de Partner Electric!
 
Louwman