Home Leasen Private Lease Flex
Louwman Peugeot Private Lease Flex
 

Private Lease Flex

Flexibel Private Leasen voor slechts € 20,- per maand extra

Bij Louwman denken wij graag met u mee. Daarom bieden wij u een flexibele optie in het Private Lease contract genaamd: Private Lease Flex. Deze optie biedt u de mogelijkheid om onder bepaalde voorwaarden uw Peugeot kosteloos vervroegd in te leveren. Dus zonder het betalen van beëindigingskosten.

Wat houdt Private Lease Flex in?

Private Lease Flex is een extra optie in uw Private Lease contract. In dit contract is een begin- en einddatum afgesproken. Gedurende het contract kunnen er omstandigheden zijn waardoor u het contract eerder wilt beëindigen. Normaliter betaalt u dan beëindigingskosten. Met Peugeot Private Lease Flex is dat niet altijd het geval. In de volgende gevallen hoeft u namelijk geen beëindigingskosten te betalen:
  • Echtscheiding
  • Gedwongen ontslag wat niet de eigen schuld is
  • 80% of meer arbeidsongeschiktheid
  • Overlijden
  • Ontbinding van geregistreerd partnerschap
  • Emigratie
Peugeot Private Lease Flex

Voorwaarden Peugeot Private Lease Flex

Om geen beëindigingskosten te hoeven betalen dient u aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Zo dient u aan te kunnen tonen dat u verlies van inkomen heeft en dus de maandtermijn van de Private Lease auto niet meer kan bekostigen.  Daarnaast dient u verder aan alle lopende verplichtingen van het Private Lease contract voldaan te hebben. De kosten voor deze optie zijn slechts € 20,- per maand (inclusief BTW). Deze kosten worden meegenomen in uw Private Lease maandtermijn. Deze optie is geldig op alle Peugeot modellen.