Nieuwe Peugeot Expert Financial Lease actie
 

De nieuwe Peugeot Expert

Optimaal aangepast aan al uw vervoerswensen

De nieuwe Peugeot Expert is ontwikkeld om aan al de eisen van uw bedrijf te voldoen. De vele voordelen van deze auto maken het dagelijkse werk gemakkelijker. En voor nog meer rijplezier wordt de nieuwe Expert gebouwd op een nieuw platform, met een lager gewicht en een reeks euro6 motoren van 95 tot maar liefst 180pk. Wat voor ondernemer u ook bent, bij Louwman hebben we altijd een Expert op maat voor u.

Peugeot Expert occasions Proefrit aanvragen Inruilvoorstel

Een Peugeot Expert op maat

De Expert is leverbaar in 3 verschillende lengtes. Uniek is de Compact uitvoering. Met een lengte van slechts 4,61 meter en een hoogte van slechts 1,90 meter, is hij geschikt voor alle parkeergarages. 

Maak een keuze uit de Compact, Standard of Long met een zeer bruikbaar laadvermogen tot wel 1.400 kilogram en maar liefst 6,6 M3 inhoud. De Moduwork-scheidingswand geeft de mogelijkheid om lading te vervoeren met een lengte van maar liefst 4 meter lang. 

Aan innovaties en een uitgebreide uitrusting geen gebrek in de Expert. Denk aan handsfree schuifdeuren voor makkelijk laden, Head-Up display en een groot aantal rijhulpsystemen. Maar ook een connectief 3D navigatiesysteem dat met spraakcommando's via het 7 inch touchscreen display kan worden bediend. 

Een sterke en zuinige bedrijfswagen

Peugeot Expert interieur

We begrijpen dat u als ondernemer graag let op uw energiekosten en dat u ook met oog op het milieu graag uitstraalt verantwoord te ondernemen. Daar helpt de nieuwe Expert graag een handje bij.

De nieuwe Expert is gebaseerd op een nieuwe, aangepaste versie van het modulaire platform EMP2. Daarmee staat de Expert garant voor kwaliteit, comfort en efficiency. Met de nieuwe BlueHDi motoren met vermogens variërend van 95 tot 180 pk en 400 Nm koppel is veel rijplezier en lage waarden voor brandstofverbruik en uitstoot gegarandeerd. 

  • Brandstofverbruik binnen bebouwde kom (l/100 km): 5,5 - 6,3 – CO2-uitstoot (g/km): 143 - 165
  • Brandstofverbruik buiten bebouwde kom (l/100km): 4,9 - 5,5 – CO2-uitstoot (g/km): 127 - 145
  • Gecombineerd brandstofverbruik (l/100 km): 5,1 - 5,5 – CO2-uitstoot (g/km): 133 - 155

Door het lage verbruik en een onderhoudsinterval van eens per 2 jaar of om de 40.000 kilometer beschikt de Expert over hele competitieve exploitatiekosten.

De Peugeot Expert dubbele cabine

De Peugeot Expert is naast een variant met enkele, gesloten cabine ook leverbaar met een dubbele cabine. De Peugeot Expert wordt dan uitgerust met een achterbank en biedt zodoende ruimte voor maximaal 6 personen. Zelfs de grootste klussen zijn voor deze bus geen probleem. De Expert met dubbele cabine is gebouwd op de langste variant. De bus is 5.31 meter lang, is voorzien van een schuifdeur rechts en de lengte van de laadvloer is 2.24 meter. De totale volume komt uit op 4 kubieke meter.  De Expert met dubbele cabine is leverbaar in de uitvoeringen Premium en Premium Pack.

Peugeot Expert met dubbele cabine bij Louwman

Efficiënt werken met een zestraps automaat

De Peugeot Expert kan worden voorzien van een comfortabele automaat. De automatische transmissie heeft de naam EAT6, dit staat voor Efficient Automatic Transmission en is voorzien van 6 versnellingen. De volwaardige automaat schakelt soepel, snel en biedt veel rijplezier. Het gebruikscomfort, de souplesse en het rijplezier staan met deze automatische transmissie op een hoog niveau, zodat u nog meer geniet van elke rit. Vergeleken met automatische transmissies van de vorige generatie, zorgt de EAT6 voor een lager brandstofverbruik en een beduidend lagere CO2-uitstoot.

Peugeot Expert leverbaar met automatische transmissie

Technische informatie

Occasion voorraad Peugeot Expert

231L 2.0 BlueHDI 120 Premium
Diesel / Handgeschakeld / 22004 km
mrt-2019
€ 16.845
Onze accountmanagers van Louwman Zakelijk vertellen u graag meer!