Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Toyota op maat

Toyota staat bekend om betrouwbaarheid. Toch heeft ook uw Toyota regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Wij bieden voor uw Toyota drie verschillende onderhoudspakketten aan. Zo heeft u de keuze uit een Budget onderhoudspakket, Standaard onderhoudspakket of een Compleet onderhoudspakket. In het schema hieronder kunt u zien wat er bij ieder pakket is inbegrepen. 


Budget, Standaard, of Compleet pakket


Meer informatie over additionele controles bij verschillende onderhoudspakketten

De voordelen van een standaard- en een compleet onderhoudspakket

Ervaar vele voordelen bij de keuze voor een Standaard- of een Compleet onderhoudspakket. Pech onderweg? Met de onderhoudspakketten Standaard en Compleet heeft u 24 uur per dag recht op pechhulp onderweg. Deze pechhulp kunt u inschakelen in vrijwel heel Europa. U wordt dan geholpen door Toyota experts. 

Heeft u een hybride Toyota? Dan controleren wij tijdens een onderhoudsbeurt meteen de hybride technologie bij het onderhoudspakket Standaard of Compleet. Deze Hybride Zekerheid Controle krijgt u standaard tijdens iedere onderhoudsbeurt gedurende de fabrieksgarantie. 

Daarom adviseren wij u om voor het standaard of voor het complete onderhoudspakket te kiezen. Bij het Budget onderhoudspakket zijn deze opties additioneel aan te schaffen. Meteen een afspraak maken

Tijd voor een onderhoudsbeurt of APK? 

 

Maak online uw afspraak voor een onderhoudsbeurt of reparatie. Makkelijk en snel een afspraak op het moment dat u het beste uitkomt. 

Maak uw afspraak

Acties op onderhoud

Tijd voor een seizoenscheck, onderhoudsbeurt of Apk-keuring? Profiteer van deze aanbiedingen

Werkplaatsafspraak maken
Terug naar boven