HomeOnderhoudHybrideToyota Hybride Check
 

Toyota Hybride Zekerheid Controle

Laat uw Toyota hybride controleren bij Louwman

Wij adviseren om bij iedere onderhoudsbeurt uw hybride batterijpakket te laten controleren bij Toyota Louwman. Bij de onderhoudspakketten Standaard en Compleet zit de Hybride Zekerheid Controle er standaard in, bij het onderhoudspakket Budget kun je hem additioneel aanschaffen voor nooit meer dan €39.95 

Werkplaatsafspraak maken

Waarom een hybride check bij Louwman?

De Hybride Zekerheid Controle is een controle van het hybride batterijpakket van uw auto. Met de Hybride Zekerheid Controle zorgen onze monteurs ervoor dat uw hybride uitvoerig wordt nagekeken. Mocht er een deel van het systeem niet naar behoren functioneren, dan bespreken wij de mogelijkheden eerst met u. Lekker transparant. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Wat controleren wij bij Louwman?

  • Hybride batterij
  • Uitlezen (DTC) storingscode
  • Hybride koelingscomponenten
  • Batterij isolatie

Zwart op wit
Wanneer alles in orde is krijgt u na afloop van onze serviceadviseurs een certificaat. Hiermee heeft u zwart op wit staan dat uw hybride batterijpakket volledig naar behoren functioneert. Mocht er komend jaar onverhoopt toch iets niet optimaal functioneren aan het hybride batterijpakket, dan wordt dat kosteloos voor u opgelost bij uw Louwman-vestiging. Wat het probleem ook is. Een geruststellend idee toch?

Afspraak maken?

Een Hybride Zekerheid Controle zit standaard in de onderhoudspakketten 'Standaard' en 'Compleet'. Bij het onderhoudspakket Budget is hij additioneel aan te schaffen voor nooit meer dan €39.95. Heeft u vragen en wilt u contact met een van onze medewerkers? Hier vindt u onze contactgegevens. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij uw Toyota Louwman-vestiging. Wilt u liever direct online een werkplaatsafspraak maken? Klik dan hier.

 Uw auto voor onderhoud of APK?