HomeOnderhoudHybrideToyota Hybride Check
 

Toyota Hybride Zekerheid Controle

Laat uw Toyota hybride controleren bij Louwman voor € 39,95 i.c.m een onderhoudsbeurt

Ook na afloop van de officiële fabrieksgarantie op de hybride onderdelen in je auto de perfecte service met de Hybride Zekerheid Controle. Laat het hybride batterijpakket van uw hybride controleren bij Toyota Louwman nu tijdelijk voor € 39,95 i.c.m. een onderhoudsbeurt.

Werkplaatsafspraak maken

Waarom een hybride check bij Louwman?

Om optimaal en eindeloos te kunnen blijven genieten van de Toyota Hybrid Synergy aandrijving is het verstandig om tijdig de hybride technologie in uw Toyota te laten controleren. Met de Hybride Zekerheid Controle zorgen onze monteurs ervoor dat uw hybride uitvoerig wordt nagekeken. Mocht er een deel van het systeem niet naar behoren functioneren, dan bespreken wij de mogelijkheden eerst met u. Lekker transparant. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Wat controleren wij bij Louwman?

  • Hybride batterij
  • Uitlezen (DTC) storingscode
  • Hybride koelingscomponenten
  • Batterij isolatie

Zwart op wit
Wanneer alles in orde is krijgt u na afloop van onze serviceadviseurs een certificaat. Hiermee heeft u zwart op wit staan dat uw hybride batterijpakket volledig naar behoren functioneert. Mocht er komend jaar onverhoopt toch iets niet optimaal functioneren aan het hybride batterijpakket, dan wordt dat kosteloos voor u opgelost bij uw Louwman-vestiging. Wat het probleem ook is. Een geruststellend idee toch?

Afspraak maken?

Voor een losse Hybride Zekerheid Controle betaalt u € 69,95. In combinatie met een onderhoudsbeurt betaalt u slechts € 39,95. Als uw Hybride Toyota jonger is dan 48 maanden en nog geen 85.000 kilometer afgelegd heeft, voeren wij de Hybride Zekerheid Controle gratis voor u uit bij de onderhoudsbeurt! Tot het tiende levensjaar van uw Toyota is het mogelijk een Hybride Zekerheid Controle uit te laten voeren, ongeacht de kilometerstand. Heeft u vragen en wilt u contact met een van onze medewerkers? Hier vindt u onze contactgegevens. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij uw Toyota Louwman-vestiging. Wilt u liever direct online een werkplaatsafspraak maken? Klik dan hier.

Direct een werkplaatsafspraak maken in één van onze vestigingen?