HomeOnderhoudHybrideLexus Hybride Check
 

Lexus Hybrid Health Check

En uw Lexus Hybrid leefde nog lang.. En gezond!

Met een Lexus Hybrid kunt u uitgaan van de ultieme rijervaring iedere dag weer. Om er voor te zorgen dat de optimale performance van uw Lexus eindeloos is, hebben wij van Louwman een gloednieuwe service speciaal voor uw Lexus; de Hybrid Health Check. Zorg goed voor uw fantastische Lexus en doe de Hybrid Health Check in combinatie met onderhoudsbeurt voor slechts € 59,95!

Werkplaatsafspraak maken

Waarom een Hybrid Health Check?

Met de Hybrid Health Check worden de hybride onderdelen van uw Lexus jaarlijks gecontroleerd (of indien u meer kilometers per jaar rijdt, elke 15.000 km). We geven extra aandacht aan uw hybride systeem. Zo wordt indien nodig allereerst de storingscode uitgelezen, zodat vervolgens de batterij, de koelingscomponenten en de isolatie van de batterij kunnen worden gecheckt.

Een eigen certificaat
Wanneer de controle volledig is uitgevoerd ontvangt u van uw Louwman-vestiging een speciaal certificaat voor uw hybride accu. Met dit certificaat krijgt u een jaar lang (of maximaal 15.000 km) maximale zekerheid ten aanzien van uw hybride accu.

Mocht uw accu gebreken vertonen in deze periode dan zullen deze kosteloos door ons worden verholpen. En zelfs wanneer uw Lexus toe is aan een vervangend hybride accupakket worden er geen kosten voor u in rekening gebracht. Wel zo fijn dat u ook na de officiële fabrieksgarantie op ons kunt rekenen.

U kunt de Hybrid Health Check al laten uitvoeren voor maar € 79,95. Wanneer u de Check laat uitvoeren in combinatie met een onderhoudsbeurt betaalt u slechts € 59,95. Voor vragen kunt u terecht bij uw service adviseur. Wilt u direct een afspraak inplannen? Klik hier.

 Uw auto voor onderhoud of APK?