YOKOHAMA: een absoluut kwaliteitsproduct

 

Louwman kiest al jarenlang voor YOKOHAMA banden

Bij Louwman adviseren wij YOKOHAMA banden. Dit advies komt voort uit de jarenlange ervaren en de intensieve samenwerking met onze merken Toyota, Lexus en Suzuki. YOKOHAMA Rubber Company bestaat al sinds 1917 en is al sinds 1973 een belangrijke speler op de Nederlandse markt voor onder meer personenwagens. Het bandenmerk is tevens een icoon in de internationale race- en ralleywereld en mag met recht bestempeld worden als een absoluut kwaliteitsproduct.

Als best getest

Wellicht klinkt het merk YOKOHAMA u minder bekend dan merken als Michelin, Pirelli of Bridgestone. Toch mistaat YOKOHAMA niet in dit rijtje. Het merk voldoet aan alle eisen zoals deze zijn voorgeschreven volgens het Europees bandenlabel, zo blijkt uit diverse onafhankelijke bandentests. Het TÜV SÜD is een internationale organisatie die zich bezighoudt met testen, inspecteren en certificeren van producten. Vanuit deze organisatie is er in 2012 een onafhankelijke bandentest gedaan. Uit het testrapport is naar voren gekomen dat de YOKOHAMA "BluEarth AE-01" als meest brandstof besparende band uit de bechmarktest naar voren komt.

ANWB Bandentest Yokohama

Ook de Algemene Nederlandse WielrijdersBond, oftewel ANWB, voert regelmatig diverse inspecties uit, waaronder ook een bandentest. Klik op de band om het testverslag te openen.

Afspraak maken bij Louwman?

Wilt u meer weten over het autobanden of het merk YOKOHAMA? Vraag het onze service adviseurs. U kunt bij hen tevens terecht voor het plannen van een afspraak om bijvoorbeeld uw banden te wisselen of te vervangen. Plan gemakkelijk online uw werkplaatsafspraak bij één van onze Toyota, Lexus of Suzuki vestigingen.

Meteen een afspraak maken

Tijd voor een onderhoudsbeurt of APK?

Maak online uw afspraak voor een onderhoudsbeurt of reparatie. Makkelijk en snel een afspraak op het moment dat u het beste uitkomt.