Tijd om uw banden te wisselen

 

Banden wisselen
De juiste banden in het juiste seizoen? Dat betekent dat u tijdig uw zomerbanden om laat wisselen voor winterbanden bij Louwman. Zo rijdt u het veiligst met uw auto gedurende de koude wintermaanden.


Montage van winterwielen
Laat uw winterbanden of winterwielen bij Louwman monteren. Zowel losse winterbanden als een complete set winterwielen monteren wij graag voor u.


Uw banden opslaan
Naast de montage kunnen wij uw banden of set met zomerwielen of zomerbanden ook opslaan vanaf slechts € 35,-* per seizoen. Wij zorgen dat de banden veilig liggen opgeslagen en straks weer klaar liggen om te laten wisselen bij één van onze vestigingen.

Veiligheid boven alles
Een goede set winterbanden zorgt voor meer grip tijdens slecht weersomstandigheden. Ook als de winter minder streng is, doet u er verstandig aan de aanschaf van winterbanden te overwegen. Uit onderzoek van Centraal Beheer Achmea is gebleken dat auto's met winterbanden structureel minder ongelukken hebben veroorzaakt dan auto's met zomerbanden in dezelfde periode. Belangrijk blijft wel dat u de rijstijl aanpast aan de weersomstandigheden en wegconditie, ook wanneer u op winterbanden rijdt. Lees hier meer over zomerbanden of over winterbanden.


Werkplaatsafspraak maken
Maak een afspraak in om uw zomerbanden weer om te wisselen naar winterbanden bij één van onze vestigingen. Nieuwe banden nodig? Vraag dan een offerte aan bij Louwman.

Werkplaatsafspraak inplannen

* Prijs is afhankelijk van het merk dat u rijdt.

Wielen wisselen combineren met onderhoud

Wilt u uw wielen of banden laten wisselen om veilig op pad te gaan?

Wanneer u een afspraak inplant voor het wisselen van uw banden, kunt u uiteraard ook direct een wintercheck of onderhoud laten uitvoeren.

In onze planmodule kunt u al uw wensen aangeven. Wij helpen u graag!