Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Tijd om uw banden te wisselen

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om uw zomerbanden om te laten wisselen voor winterbanden bij Louwman. Zo rijdt u het veiligst met uw auto gedurende de warme zomermaanden. Daarnaast voorkomt u dat uw winterbanden onnodig slijten en kunt u er ook komende zomer weer veel plezier van hebben.

Montage van zomerwielen

Laat uw winterbanden of winterwielen bij Louwman monteren. Zowel losse winterbanden als een complete set winterwielen monteren wij graag voor u. 

Uw banden opslaan

Naast de montage kunnen wij uw banden of set met winterwielen of winterbanden ook opslaan vanaf slechts € 35,-* per seizoen. Wij zorgen dat de veilig liggen opgeslagen en straks weer klaar liggen om te laten wisselen bij één van onze vestigingen.

Nieuwe zomerbanden?

Bent u op zoek naar nieuwe zomerbanden? Kijk dan op www.louwmanbanden.nl en kies de juiste banden voor uw auto!

Veiligheid boven alles

Naast het onnodig slijten van uw banden, zijn uw winterbanden in de zomer minder veilig. Doordat de samenstelling van het rubber anders is, hebben zomerbanden boven de 7 graden Celsius een kortere remweg en rijden deze ook comfortabeler tijdens de zomermaanden. Bij lagere temperaturen hebben winterbanden een kortere remweg. Laat daarom op tijd op banden omwisselen en voorkom onnodige slijtage aan uw banden en blijf vooral veilig op weg! Lees hier meer over zomerbanden of over winterbanden.

Werkplaatsafspraak maken

Maak een afspraak in om uw zomerbanden weer om te wisselen naar winterbanden bij één van onze vestigingen. Nieuwe banden nodig? Vraag dan een offerte aan bij Louwman.

Werkplaatsafspraak inplannen

 

* Prijs is afhankelijk van het merk dat u rijdt.  

Wielen wisselen combineren met onderhoud

Wilt u uw wielen of banden laten wisselen om veilig op pad te gaan?

Wanneer u een afspraak inplant voor het wisselen van uw banden, kunt u uiteraard ook direct een wintercheck of onderhoud laten uitvoeren.

In onze planmodule kunt u al uw wensen aangeven. Wij helpen u graag!

Afspraak maken

Acties op onderhoud

Tijd voor een seizoenscheck, onderhoudsbeurt of Apk-keuring? Profiteer van deze aanbiedingen

  • Bekijk deze actie

    Profiteer nu van Red Carpet Treatment bij APK voor uw Lexus voor € 34,95,-!

Werkplaatsafspraak maken
Terug naar boven