Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken

Tijd om uw banden te wisselen

De winter staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om uw zomerbanden om te laten wisselen voor winterbanden bij Louwman. Zo rijdt u het veiligst met uw auto gedurende de koude wintermaanden. 

Montage van winterwielen

Laat uw winterbanden of winterwielen bij Louwman monteren. Zowel losse winterbanden als een complete set winterwielen monteren wij graag voor u. 

Uw banden opslaan

Naast de montage kunnen wij uw banden of set met zomerwielen of zomerbanden ook opslaan vanaf slechts € 35,-* per seizoen. Wij zorgen dat de veilig liggen opgeslagen en straks weer klaar liggen om te laten wisselen bij één van onze vestigingen.

Veiligheid boven alles

Een goede set winterbanden zorgt voor meer grip tijdens slecht weersomstandigheden. Ook als de winter minder streng is, doet u er verstandig aan de aanschaf van winterbanden te overwegen. Uit onderzoek van Centraal Beheer Achmea is gebleken dat auto's met winterbanden structureel minder ongelukken hebben veroorzaakt dan auto's met zomerbanden in dezelfde periode. Belangrijk blijft wel dat u de rijstijl aanpast aan de weersomstandigheden en wegconditie, ook wanneer u op winterbanden rijdt. Lees hier meer over zomerbanden of over winterbanden.

Werkplaatsafspraak maken

Maak een afspraak in om uw zomerbanden weer om te wisselen naar winterbanden bij één van onze vestigingen. Nieuwe banden nodig? Vraag dan een offerte aan bij Louwman.

Werkplaatsafspraak inplannen

 

* Prijs is afhankelijk van het merk dat u rijdt.  

Wielen wisselen combineren met onderhoud

Wilt u uw wielen of banden laten wisselen om veilig op pad te gaan?

Wanneer u een afspraak inplant voor het wisselen van uw banden, kunt u uiteraard ook direct een wintercheck of onderhoud laten uitvoeren.

In onze planmodule kunt u al uw wensen aangeven. Wij helpen u graag!

Afspraak maken

Acties op onderhoud

Tijd voor een seizoenscheck, onderhoudsbeurt of Apk-keuring? Profiteer van deze aanbiedingen

Werkplaatsafspraak maken
Terug naar boven