Louwman Mercedes-Benz x Team Qhubeka Assos 

25 Jan, 2021
Met trots kunnen we melden dat Louwman Mercedes-Benz vanaf heden officieel partner is van Team Qhubeka Assos (voorheen NTT Pro Cycling). Wij steunen hiermee niet alleen het team zelf, maar direct ook het ‘BICYCLES CHANGE LIVES’-programma van het team. Lees hier meer over het team en het mooie doel. 

Het team

Team Qhubeka Assos kent u waarschijnlijk als NTT Pro Cycling. De nieuwe naam is het gevolg van het aantrekken van een nieuwe hoofdsponsor: het Zwitserse Assos, gespecialiseerd in wielerkleding. Qhubeka is al jaren verbonden aan de wielerploeg en vanaf heden dus ook prominent aanwezig in de benaming. Onlangs is bekend geworden dat Nederlander Bert-Jan Lindeman het aankomende seizoen zal uitkomen voor dit team. 

Qhubeka

Qhubeka is een Zuid-Afrikaanse stichting die kinderen helpt te bouwen aan een betere toekomst. Dit realiseren zij onder andere door kinderen aan een fiets te helpen, wat ze mobieler maakt en zorgt voor meer kansen in het leven. De kinderen werken hier zelf voor door het planten van bomen en het opruimen van afval in hun eigen wijk. Als beloning hiervoor ontvangen ze een fiets, gedoneerd door het Qhubeka foundation.  

Houd onze online kanalen in de gaten

Wij zullen in 2021 geregeld updates plaatsen over deze samenwerking, met –als de situatie het weer toelaat- leuke events en natuurlijk de wedstrijden. Stay Tuned!