De nieuwe Toyota Yaris Cross, een slimme SUV crossover

23 Apr, 2020
De nieuwe Toyota Yaris Cross, een slimme SUV crossover
Toyota presenteert de nieuwe Yaris Cross, een compacte 5-deurs SUV in het B-segment. Speciaal ontwikkeld voor de Europese markt en onderscheidend in design met rijplezier, meer bodemvrijheid en de nieuwste generatie hybride. De compacte SUV is daarom ideaal voor stedelijke gebieden en tevens erg comfortabel op de snelweg.De Toyota Yaris Cross is speciaal voor de Europese markt ontwikkeld en combineert een onderscheidend design met rijplezier, meer bodemvrijheid en Toyota’s nieuwste generatie hybride technologie. Hierdoor is de compacte SUV ideaal voor stedelijke gebieden en comfortabel op de snelweg.
Het echte SUV-gevoel
Tijdens de ontwikkeling van de Yaris Cross heeft Toyota goed gelet op de eisen die Europese consumenten aan een compacte SUV stellen. Het resultaat is een auto die oogt en rijdt als een volwaardige, echte SUV. De Toyota Yaris Cross is breed, maar compact, staat op grote wielen en heeft een hoge zit. Een krachtige verschijning met goed zicht rondom.

Toyota is toonaangevend in hybride technologie
Toyota is wereldwijd toonaangevend als het gaat om hybride technologie. Al in 1997 presenteert Toyota zijn eerste Full Hybrid productiemodel, de Prius, inmiddels een heus hybride icoon. In 2012 is Toyota de eerste fabrikant met een hybride auto in het B-segment, de Yaris Hybrid. Sindsdien heeft Toyota in Europa meer dan 500.000 exemplaren van de Yaris Hybrid verkocht. In de Yaris Cross past Toyota de nieuwste, vierde generatie hybride technologie toe. Hiermee heeft de Yaris Cross een zeer gunstig brandstofverbruik in combinatie met een hoog prestatieniveau.

De nieuwe Toyota Yaris Cross wordt geintroduceerd in Nederland medio 2021.

Toch liever een occasion, Louwman heeft er veel. Bekijk al onze occasions via onderstaande link:

Alle occasions van Louwman